velja imt 540
Član
ima li u srbiji cop triger sa gumama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
LACKOIGI
nikad da docekamo snimak Tucana u radu ili bar slika sa njive, da vidimo tu svemirsku masinu u radu
Gospodine steva 1984 ,
Kod skidanja orbitrola morate poći odozgo od volana pa od zaštite volana i tek onda dolazite do orbitrola.Samo nabavite komplet gumica i semeringe za orbitrol za vaš model kombajna i vidite računa da ga uvedete u fazu!
ljudi uzeo sam claasa merkatora bez motora sta mislite koli motor da mu stavim, inace claas masine rade kod mene od 68. godine to je columbus koji i sad radi a na jesen njima dvojici stize i konzul
da jeste , to je taj, sta mislis o njemu, vredi li to ??
Znam ja kako je to , ima njiva iz kojih gledam u moje dvoriste a putujem do njih 15 km odlazim u manastiricu pa se vracam u selo zbog 300m neodrzavanog putaMa Rale, kod mene su putevi tako uzani da svi kombajni idu preko njiva, a samih kombajna kod mene u selu ima 15, tako da sezona traje jedva 10 dana!
Ja bih to kupio za sebe, jer bih sejo vise zitarice, a ako se dohvati i sta pored moje, normalno nebih propustio, vec da se odradi.
Da ulazem u veci kombajn neisplati se , jer ih ima puno, a svake sezone kupi jos neko, tako da , sta se uradi, OK, a ako ne i nije puno za platiti, to se vrati u sezoni!