Claas

od tih koji se pokazao najbolje,sa sto manje kvarova i sto vecim ucinkom??
pa neznam koliki ti treba ali bih ti ja preporucio mercator 75 koji ja imam.motor kod mene mercedes 130 ks hidro lula u veoma dobrom stanju 79 god.ako imas pitanja mozemo preko pp da pricamo

ljudi uzeo sam claasa merkatora bez motora sta mislite koli motor da mu stavim, inace claas masine rade kod mene od 68. godine to je columbus koji i sad radi a na jesen njima dvojici stize i konzul

ljudi uzeo sam claasa merkatora bez motora sta mislite koli motor da mu stavim, inace claas masine rade kod mene od 68. godine to je columbus koji i sad radi a na jesen njima dvojici stize i konzul

E sadda Merkator nije sirok pojam , ima neki motori u mojoj okolini tj 2 jedan u selu drugi u ranovac oba perkins od 80ks sa klasova jedan sa merkura a drugi neznam

Juče bio teren.Radilo se na hidraulici na kombajnu Claas Dominator 106.Trošio je na dan 5 litara hidrauličnog ulja.Počelo se od ove palice i onda su ruke još bile čiste pa se i napravilo par snimaka.Posle kada je krenuo orbitrol i drugi set ventila više se nije moglo slikati od masnih ruku!
slika023.jpg

slika024.jpg

slika025.jpg
:cao:

Ja sam skidao tu palicu jer je nenormalno pustala ulje sad je ok ali me orbitrol muci samo kaplje dnevno preko 2 litre moram sad njega da skidam za koji dan

Poslednja izmena od urednika:
Gospodine steva 1984 ,
Kod skidanja orbitrola morate poći odozgo od volana pa od zaštite volana i tek onda dolazite do orbitrola.Samo nabavite komplet gumica i semeringe za orbitrol za vaš model kombajna i vidite računa da ga uvedete u fazu!

LACKOIGI
nikad da docekamo snimak Tucana u radu ili bar slika sa njive, da vidimo tu svemirsku masinu u radu :)

Nazad
Vrh