gagi
Član
zavrni onaj sraf pa nece jako je otpusten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jesteMONTOYA je napisao(la):komšo je to iz projekta DREPR
kod mene je unutrasnja guma od bicikla,tako sam kupio.ivan610988 je napisao(la):Jel moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim dihtung ili kako se vec zove, za Creinu 3200L, za zadnja vrata. Propao mi je potpuno, cak ne znam ni od kog je materijala. Ili ako je neko pravio vec, kako i od cega. Dobro bi mi dosla svaka pomoc. Hvala
kupi zivu gumu i problem resenivan610988 je napisao(la):Jel moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim dihtung ili kako se vec zove, za Creinu 3200L, za zadnja vrata. Propao mi je potpuno, cak ne znam ni od kog je materijala. Ili ako je neko pravio vec, kako i od cega. Dobro bi mi dosla svaka pomoc. Hvala
ja sam stavljao kod mene malo silikona,posto je curela voda na jednom mestu.AGROfamily je napisao(la):kupi zivu gumu i problem resenivan610988 je napisao(la):Jel moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim dihtung ili kako se vec zove, za Creinu 3200L, za zadnja vrata. Propao mi je potpuno, cak ne znam ni od kog je materijala. Ili ako je neko pravio vec, kako i od cega. Dobro bi mi dosla svaka pomoc. Hvala
robici je napisao(la):da ne vuce negde fals vazduh?kakva su creva?
mislim da je sve ok sa crijevimarobici je napisao(la):da ne vuce negde fals vazduh?kakva su creva?
jesi li otvarao pumpu ikadarobici je napisao(la):imas na 7.stranici slike moje cisterne.jednom je i kod mene povukla previse ulja,ali to je odma izbacio.nisam imao takvih problema.ali nisam jos puno radio sa cisternom,nedavno sam kupio,takoda sam i ja jos pocetnik,ali dosta togasam cuo i naucio ovde na forumu.
nisam otvarao.pazi da ti ne uvuce ruku pa to je vakum pumpakralj je napisao(la):jesi li otvarao pumpu ikadarobici je napisao(la):imas na 7.stranici slike moje cisterne.jednom je i kod mene povukla previse ulja,ali to je odma izbacio.nisam imao takvih problema.ali nisam jos puno radio sa cisternom,nedavno sam kupio,takoda sam i ja jos pocetnik,ali dosta togasam cuo i naucio ovde na forumu.
Post je spojen: [time]1289434494[/time]_________________________________________________
Koliku ona ima snagu na usisu dali neko zna
ja kad stavim ruku ima vakuma je li to mora tako da bude
robici je napisao(la):jel zna neko da mi kaze kako da izracunam litrazu cisterne?radi se o cisterni za osoku.