R
robici
Guest
a di se to nalazi?MONTOYA je napisao(la):ispravna,solidna,prva boja,dobre gume....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a di se to nalazi?MONTOYA je napisao(la):ispravna,solidna,prva boja,dobre gume....
Bogatić,Mačvarobici je napisao(la):a di se to nalazi?MONTOYA je napisao(la):ispravna,solidna,prva boja,dobre gume....
hvala ti,samo sto nemam manometar.kako je naj lakse podesiti sig.ventil?znaci mora se prabacivati ta rucka kad se prazni?Zoran Kostović je napisao(la):Na prvoj slici ti je sig. ventil koji stiti cisternu od prevelikog pritiska. Tim "srafom koji se okrece" se steluje na koji pritisak ce se ventil aktivirati.
Kad izbacujes vodu slobodnim padom neka ti ta rucka stoji u istom polozaju kao kada tu operaciju vrsis preko kardana.
Na zadnjoj slici je casa u kojoj se nalazi gumena kugla i sluzi da stiti pumpu od ulaska sadrzaja iz prepunjene cistene. Moras ponekad odviti plasticni, prozirni deo i isprazniti ga jer se sa podizanjem nivoa u njemu zatvara protok vazduha.
Nek je sa srecom kupovina.
Druze, u predhodnim postovima videces kako je cisterna zguzvana, tako da ti srdacno preporucujem da kupis manometre.robici je napisao(la):jel mi moze neko objasniti kako da podesim sigurnosni ventil?radi se o cisterni creina!
Izgužva se od vakuuma a ne od pritiska... Taj ventil ti čuva cisternu samo od pritiska a od vakuuma ne... Vakum će se napraviti sam od sebe pogotovo kad budeš crpio nešto gušću masurobici je napisao(la):da ali opet moram sigurnosni ventil nastelovati,samo sto ne znam kako.a za manometar moram prvo videti kakav da kupim,posto ne znam kakav treba.
Post je spojen: [time]1287479534[/time]_________________________________________________
ja pritisak u cisterni necu praviti,znaci otvorim kad se napuni do onog stakla zatvorim,odma iskljucim kardan i to je to,nema sta da pravim pritisak.a ako ocu da pomesam mulj sa vodom onda otvorim i ukljucim da gura vazduh u vodu i posle samo prebacim da vuce.ne razumem zbog cega ljudi naprave pritisak a cisterni pa tek onda otvaraju
Ti je Mityoo verovatno znas u dusu, ili si je magistrirao....mityoo je napisao(la):Ja nemam nikakav...