MONTOYA
Član
zavisi od gustine i dubine
-0.6-0.7
-0.6-0.7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima ventil koji sluzi za pritisak,sigurnosni ventil,jel na to mislis?vranjanac je napisao(la):pa da,na -1 pocinje da skuplja cisternu,tako je bilo kod mene.kad praznis slobodnim padom,nek ti rucica ostane gde se nalazi i kad punis,a na usisnom vodu malo ispred pumpe se nalazi ventil koji otvoris kad praznis slobodnim padom,na taj nacin pustas vazduh u cisternu i ona se mnogo brze prazni...ako ima jos nesto pitaj slobodno...pozdrav...
kad prazniš cisternu slobodnim padom(mada ne znam zašto bi to radio)ručicu staviš u položaj pražnjenja i onda pumpa propusta sama vazduh a taj ventil nema potrebe da diraš jer on služi samo kao sigurnosni od prevelikog pritiska i naravno fabrički ima i na majevicivranjanac je napisao(la):pa da,na -1 pocinje da skuplja cisternu,tako je bilo kod mene.kad praznis slobodnim padom,nek ti rucica ostane gde se nalazi i kad punis,a na usisnom vodu malo ispred pumpe se nalazi ventil koji otvoris kad praznis slobodnim padom,na taj nacin pustas vazduh u cisternu i ona se mnogo brze prazni...ako ima jos nesto pitaj slobodno...pozdrav...
ja sa tako uvek praznio a dobije i gasa kada zuri brze isprazni i izbaci sveMONTOYA je napisao(la):ne bi se ništa desilo ali nema logike,
ručicu stavi u položaj pražnjenja i uključi kardan na ler gasu i cistrna će se polako prazniti