R
robici
Guest
nisam ga jos sreo,mora da nisam obratio paznju,e sledeci put potrazicu ga a reci mi da ne snas slucajno cenu plasticnih?tibor je napisao(la):Jedan lik prodaje na nejlonu gumenu i plastičnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam ga jos sreo,mora da nisam obratio paznju,e sledeci put potrazicu ga a reci mi da ne snas slucajno cenu plasticnih?tibor je napisao(la):Jedan lik prodaje na nejlonu gumenu i plastičnu
to zemlja upije,a ne mozes ti ici prvom sporom i naj veci pritisak da nabijes,to je vec puno.a po tvome ni kisa nista ne znaci,jer ispariZoran Kostović je napisao(la):@robici
Znam na koji dodatak misliš, imam ga i koristim za rasipanje osoke. Nije mi jasno šta bi dobio da na oranje prospeš oko 3l po kvadratnom metru (u najboljem slučaju tj. ako ideš prvom sporom i max. pritiskom). Dok ti prospeš 3,2t, na početku njive je već isparilo a da ne pričamo o gaženju.
robici je napisao(la):zar u osoku nema kiseline?
idi i povuci voduZoran Kostović je napisao(la):@robici
Sada si već postao bezobrazan tj. fali ti malo elementarnog vaspitanja.
Elem. Davio si nas danima nebuloznim pitanjima o cisterni za osoku. Onda si dana 09 10 2010-te godine objavio informaciju o kupovini iste. Iz kurtoazije i poštovanja prema svakom članu ovog foruma nisam hteo (osim čestitke) da ti kažem da mi je bila čudna boja, da nema oznake proizvodjača, da vlasnik nema pojma o kapacitetu.
O stanju unutrašnje zaštite ne bih ni da pričam.
Maksimalno sam se trudio da te uputim u sve probleme koji se mogu javiti prilikom korišćenja ove mašine da bih pre nekoliko minuta video ovaj tvoj post koji me je duboko razočarao a i naljutio.
Pozdrav.
PS Možda nije baš adekvatan ton kojim sam se obratio članu @robici-u pa neka admini ili moderatori sve ovo počiste samo mislim da bi trebalo da postoji neki minimum poštovanja i tolerancije.