Cisterne za osoku

tibor je napisao(la):
Jedan lik prodaje na nejlonu gumenu i plastičnu
nisam ga jos sreo,mora da nisam obratio paznju,e sledeci put potrazicu ga ::namigivanje:: a reci mi da ne snas slucajno cenu plasticnih?

jel neko ispustao vodu na oranje?jel ima neki efekat?ja planiram da probam da izpustam na oranje pre pripreme za setvu.ali nisam upucen koliko vode ide na kj ili na ha?ovo u ovoj temi ide malo u :off_topic: ali ne znam di bi mogao postaviti ovo pitanje :sta:

imas onaj dodatak,stavis i u pomocu tog dodatka rasprska vodu u sirinu negde oko 10 m mozda i vise :sta: zar ti nikad nisi cuo o tome?

@robici
Znam na koji dodatak misliš, imam ga i koristim za rasipanje osoke. Nije mi jasno šta bi dobio da na oranje prospeš oko 3l po kvadratnom metru (u najboljem slučaju tj. ako ideš prvom sporom i max. pritiskom). Dok ti prospeš 3,2t, na početku njive je već isparilo a da ne pričamo o gaženju.

i to ti je jedna vrsta djubrenje,samo se ne sme preterivati,inace nece nista roditi,posto od praska i kiseline sve izgori.ima jedan kod nas izpusta samo onako na kraju parcele,i tu uvek ima mnogo bolji rod.ajd nek se javi neko ko je to vec radio,da ne razvlacimo temu.
Post je spojen: [time]1292164824[/time]
Znam na koji dodatak misliš, imam ga i koristim za rasipanje osoke. Nije mi jasno šta bi dobio da na oranje prospeš oko 3l po kvadratnom metru (u najboljem slučaju tj. ako ideš prvom sporom i max. pritiskom). Dok ti prospeš 3,2t, na početku njive je već isparilo a da ne pričamo o gaženju.
to zemlja upije,a ne mozes ti ici prvom sporom i naj veci pritisak da nabijes,to je vec puno.a po tvome ni kisa nista ne znaci,jer ispari :haha:

O kakvom ti prašku i kisilini pričaš?
Ako ideš većom brzinom onda još manje vode stiže na kvdratni metar.
Kada padne 3l vode po kvadratnom metru onda kažemo da je samo pokupljena prašina a ne da je pala kiša.

@Zoran Na avataru su dve stvari za koje se pomolim Bogu svako vece kad legnem i jutro kad ustanem. :haha: :haha: :haha:

Ono sto sam hteo da pitam je: Da li njegove krave pisaju kiselinu, pa je ima u osoki. :ppozdrav:

Bio bih srećan da jednom vidim, pročitam ili čujem da ti se nešto od tih molitvi ostvarilo. :ppozdrav:
Kada sam se još jednom vratio na ovu temu unazad, shvatio sam da je on mislio na sadržaj iz septičkih jami gde ima deterdženata i ostale hemije. :cao:

:haha: :haha: :haha: :haha: smesni steee.ako sa necime niste upuceni onda ne mojte pametovati.pustaj u basti na jedno mesto i videces da tamo nece nista roditi.strasno ste zaostali,jel vi zivite u 18 veku:haha:

@robici
Sada si već postao bezobrazan tj. fali ti malo elementarnog vaspitanja.
Elem. Davio si nas danima nebuloznim pitanjima o cisterni za osoku. Onda si dana 09 10 2010-te godine objavio informaciju o kupovini iste. Iz kurtoazije i poštovanja prema svakom članu ovog foruma nisam hteo (osim čestitke) da ti kažem da mi je bila čudna boja, da nema oznake proizvodjača, da vlasnik nema pojma o kapacitetu.
O stanju unutrašnje zaštite ne bih ni da pričam.
Maksimalno sam se trudio da te uputim u sve probleme koji se mogu javiti prilikom korišćenja ove mašine da bih pre nekoliko minuta video ovaj tvoj post koji me je duboko razočarao a i naljutio.
Pozdrav. :cao:
PS Možda nije baš adekvatan ton kojim sam se obratio članu @robici-u pa neka admini ili moderatori sve ovo počiste samo mislim da bi trebalo da postoji neki minimum poštovanja i tolerancije.

Zoran Kostović je napisao(la):
@robici
Sada si već postao bezobrazan tj. fali ti malo elementarnog vaspitanja.
Elem. Davio si nas danima nebuloznim pitanjima o cisterni za osoku. Onda si dana 09 10 2010-te godine objavio informaciju o kupovini iste. Iz kurtoazije i poštovanja prema svakom članu ovog foruma nisam hteo (osim čestitke) da ti kažem da mi je bila čudna boja, da nema oznake proizvodjača, da vlasnik nema pojma o kapacitetu.
O stanju unutrašnje zaštite ne bih ni da pričam.
Maksimalno sam se trudio da te uputim u sve probleme koji se mogu javiti prilikom korišćenja ove mašine da bih pre nekoliko minuta video ovaj tvoj post koji me je duboko razočarao a i naljutio.
Pozdrav. :cao:
PS Možda nije baš adekvatan ton kojim sam se obratio članu @robici-u pa neka admini ili moderatori sve ovo počiste samo mislim da bi trebalo da postoji neki minimum poštovanja i tolerancije.
idi i povuci vodu :haha: :haha: :haha:

@ Zoran Ostvarice se. Ja sam uporan decko. Bar jedno, ne mora oba. :D Hvala na lepim zeljama. Vama veliko postovanje. :ppozdrav:

@robici Druze, bez ljutnje i vredjanja, ali nisi u pravu. Osoka je tecnost i mulj iz bazena sa stajnjakom tj. potice od stoke. A tu nema kiseline ni deterdzenta(ako ima, onda mi molim te objasni odakle). Osoka je dobra za djubrenje, ali ponavljam to je tecni sadrzaj bazena sa stajnjakom. A ti ako si mislio da sadrzaj septicke jame prospes u njivu...hmmm...samo izvoli. Onda ces shvatiti i sam o cemu mi ovde pricamo. Ali taj ko te je to naucio, debelo se zajeb***. I zelim da verujem da to nisi video ovde na forumu, mada me nebi iznenadilo jer ima svakakvih ovde. A za ovaj post, u kome si napisao da smo smesni i neupuceni... nije lepo da tako govoris. Razmisli opet i procitaj ranije postove koje si pisao.

Nazad
Vrh