Cisterne za osoku

Nema na čemu.To je dosta čest problem koji hoće da se javi i ako se cisterna prepuni.

Ja biga koristio da ga imam ,ali nemam.Koliko se kreću para i dalije možda neko pravio .Imam neku elisu mislio sam je iskoristiti za to

Ova moja je gotova,zgužvala se posle 9 godina korisćenja.Cisterna je bila godinu dana blago deformisana od vakuma i posle remonta pumpe se ovo desi.
20150608161040.jpg
[/IMG]
20150608161059.jpg
[/IMG]
20150608161112.jpg
[/IMG]
Interesuje me kakve su pocinkovane cisterne iz uvoza?Hteo sam neku da pazarim od 3000 do 4000 litara

Ja kupio iz uvoza za 1800 eura Eckart 3000 litara.
Doslovno nova, još je tank iznutra premazan sa bitumenom radi bolje zaštite.

Bure za cisternu moze da se naruci u Kuli, Metalopromet sece na meru i savija po zelji, za gornju cisternu koja je vakumirala,moze da se naruci po meri a moglo bi malo i da se produzi radi vece zapremine, ceone strane ne rade a na pomenutoj cisterni deluju da su ceone strane ispravne.

Ova moja je gotova,zgužvala se posle 9 godina korisćenja.Cisterna je bila godinu dana blago deformisana od vakuma i posle remonta pumpe se ovo desi.
Interesuje me kakve su pocinkovane cisterne iz uvoza?Hteo sam neku da pazarim od 3000 do 4000 litara
pod pritisak se moze smanjiti i povecanjem ulaznog otvora recimo kod ove cisterne sa 4 na 6" onda je potrebno mnogo manje vaakuma pod pritisak nece prelaziti - 0.5 bara a punjenje ce biti mnogo brze i bezbednije za cisternua

Poslednja izmena od urednika:
dali neko zna koliko moze da se uzme za cisternu majevica 2400L 89godiste u dobrom stanju remontovana

Najverovatnije cu morati kupiti neku cisternu za vodu. Samo bih vukao vodu sa reke za zalivanje malina. Dal je dobra majevica 3200l za to? Ove strane marke dosta skupe, radije bih nesto od 4000l al ne isplati se davati puno para kad i ova moze zavrsiti posao.

Zasto ne bi valjala. Ako kupujes polovnu gledaj u kakvom je stanju bure, posto je to naj veci trosak.

Ja sam nekidan kupio Kirchner 4000l polovna, pocincano bure, okolo nema packe, pumpa Hertell 5000, medjutim nisam je probao kod gazde(inace svercer), posto nas je hvatao mrak, a trebali voziti kuci 250km. Na oko gladac unutra jarac, ujutro kad sam je otvorio gornji dio bureta kao nov ali donja polovina upola propala, kad sam je poceo puniti tako se i poce slijagati za nekih 10 cm, do kraja dana se uvila sa bocnih strana. Gazda nece ni da cuje da je podvalio tako da sam pao nesto oko 2500e. Sad cekam ponude da radimo novo bure tj samo cilindar posto su ceone strane uredne. Zato veoma oprezno sa kupovinom i nista na rijec. Skola se uveliko placaaaaaaaaa:ppozdrav:

Pa toliko izadje nova Majevica 3200l, pocinkovana je nesto skuplja. Ali opet i ovoj obicnoj sta fali, ima ih nekoliko komada kod mene, sve su stigle nove i vec godinama rade bez problema. A na novu bi dobio i povracaj od drzave.

Nazad
Vrh