Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cisterna je dobra, ali nisam upoznat dali ima mjesac, mada mislim da prije nema nego da ima.Odlina je ova cisterna.Ja planiram da uzem neku ali malo vecu oko 8-10000lit.Jel ima i mesac cisterna?
Mislim na ovu Fiegel cisternu
Ljudi, koliko para vredi Majevica 3200l, plastificirana iznutra. Nesto malo radila, fabricko stanje. Treba mi za vucu vode, za prskanje useva. Tako da nije bitno. Tako da mi kazite, koja je povoljana cena?
Najbolje je ako covek dozvoli da se proba. Tada ces videti pravo stanje pumpe. Ako je pumpa dobra, napunice cisternu za oko 5 minuta. A ne boj se ni te vakum pumpe. Na njoj stradaju lamele, tj. potrose se. Prilikom remonta, menjaju se one, 2 lezaja i 2 semeringa. Lamele su od bakelita i nisu skupe, a prave ih po meri. Za pumpu je bitno da ima podmazivanje kako se lamele ne bi spalile i pumpa zaribala. Inace, te pumpe na stranim cisternama bi trebalo da su jace od ovih na Majevici. One imaju mislim 5 lamela, dok ove strane imaju vise. Ja imam jednu remontovanu sa 7 lamela, spremna za ugradnju.Moze li neko da mi kaze kako da pogledam je li pumpa cisterne u dobrom stanju? Ako nemam gde da je probam moze li nekako da se zna jel vuce dobro. Treba da gledam jednu kaiser 3500l i agrar 3200l, cene 1850e i 2000e?
Od tekstolita.Lamele su od bakelita .
J.bem li ga. Meni to istoOd tekstolita.
Pa jel ti nije onda povoljnije da kupis pravljenu cisternu bez pumpe ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Kod koga si bio u Crnjelovu, ja sam ovo najebao u Batkovic kod Bjeljine Neki Bobic Sajo me zajebao upoprijeko, pa mjenjao sam svoju cisternu koja mi je bila mala 2600l 2000km, i doplate jos oko 2500km, transport uglavnom sveukupno oko 4900km je izasla, a dobio sam ponudu sve da se sredi novo bure i da se ceone strane navare da se ojaca od osovina do rude, i zastita nekim specijalnim bojama za brodove , navodno garancija na boju 15 godina, sveukupno 3400km. Tako da sam na teskom minusu i neznam sam sta da radim. Ali sve u svoje vreme gleda neko odozgo.
- - - - - - - - - -
Batkovic, selo kod Bjeljine ,,gazda,, je neki Sajo Bobic, kad sam ga ujutro nazvao jednostavno kaze skinimi se sa one stvari, gdje bi ja bio kad bi stvari vracao, da nepovjerujes bezobrazluka a usminkana je da nemozes nista primjetiti , cak i naljepnice od te firme poliljepljene, za zivi prevaranti.