Cisterne za osoku

Mislim da je 5", da, dobro je to, stanes sa strane prikljucis crijevo i pumpaj, nema onog utjeravanja u rikverc..

Takodje ni ja gume ne mogu nigde naci, inace tubeles i stalno mucim muku sa jednom kad ispusti i odlepi se od felne, ima rezove, nikad nije menjana...
To su gume specificnih karakteristika balonke i jako se tesko nalaze ustvari i kad nadjes jako se tesko placaju.Kum je kupio felge i gume 18 platana kamionske 20 ice.Stavio je na njegovu od 3200 litara i mogu vam reci da poprilicno legnu vise nego one njegove orliginal i u ostalom kaze da jako propadaju u njivi sacuvaj boze.A i smesno izgledaju na cisterni.

Ne znam kako je kod drugih kolega ali zaista kad su napumpane na odgovarajuci pritisak u slucaju moje cisterne 3,5bar. Skoro da uopste ne legnu, jedino pri gibanju se primeti malo!

Evo pozajmicu sliku od kolege sa foruma @Milos Bota ... zanimljive gume, da nije ovo kompletno namontirano od neke zastavice, tamica???
2d7wscj.jpg

- - - - - - - - - -

Kao sto sam rekao sa cisternom radim podosta, evo danas uslikana puna vode vidi se na staklenom otvoru dokle je voda i ponasanje guma...
15fsvpv.jpg
2qbrn01.jpg

Nije ništa menjano pašu Tamićove felne i od Zastavice

Kraišnik nisi mi odgovorio dali ima doboše?

Drugari sada sam usao pravio sam mesto gde cu uopste da je stavim.Sutra cu da je slikam odozdo pa vi vidite sta je i kako ja sam iskreno zadovoljan.Kupljena je 2000 godine,nije vukla nista sem ciste vode za navodnjavanje necega neznam tj nisam zapamtio cega.Pumpa odlicna,gume dobre bure super nikad udarana,krivljena varena.To je sto je 1300 evropljana i imas osoku na njivama.Ionako bi ti novci isli u dzep drzavi kao i sve drugo pa onda barem da ih negde zajebemo ako mozemo ali opet uzece oni na sto drugih mesta

- - - - - - - - - -

I da dodam da bih rado kupio rasprskivac za osoku koji pase na ovu cisternu.

Drugari sada sam usao pravio sam mesto gde cu uopste da je stavim.Sutra cu da je slikam odozdo pa vi vidite sta je i kako ja sam iskreno zadovoljan.Kupljena je 2000 godine,nije vukla nista sem ciste vode za navodnjavanje necega neznam tj nisam zapamtio cega.Pumpa odlicna,gume dobre bure super nikad udarana,krivljena varena.To je sto je 1300 evropljana i imas osoku na njivama.Ionako bi ti novci isli u dzep drzavi kao i sve drugo pa onda barem da ih negde zajebemo ako mozemo ali opet uzece oni na sto drugih mesta

- - - - - - - - - -

I da dodam da bih rado kupio rasprskivac za osoku koji pase na ovu cisternu.

022 552 846

069 552 846 2

Cisterna u kojoj je lagerovana nafta za grejanje,moze li se oprati i koristiti za vodu za zalivanje a da ne ostavi posledice na zasad?

kako da ne ja sam bas takvu hteo da kupim od drugara da ugradim pumpu.3 tone inace debljina zida je 7mm nisam mogao da verujem.Jos je i original oblika kao ove nase nije jajasta vec valjkasta.Ali drugar koji ni je ponudio na kraju se povukao od ponude jer on je sada ne koristi a u brdu planira zasad voca kopace bunar ali ako ne nadje vodu onda mu je potrebna

- - - - - - - - - -

Da i da dodam ovaj malisan je vuce kao nista probao sam kod kuma septicku sam ispumpao samo na drugu rupu da se popusti ruda da ne bude ovoliko nagnuta jer je malo vislje kacim no na ferbusona.Punu cisternu vuce lako ali ne u brdo nebih se nikako usudio ipak je ona 3,2 tone plus njena tezina a on 2080 kila ali po ravnici gde ja obicno i imam njive moje a i u arendi tu ima da ide kao lud.Kad malo osusi zemlja ide rus sa stevospremacem pa stajer sa cisternama pa opet rus sa setvospremacem onda pustim da krene trava,ide sejacica pa total.Bice sve OK ako bude kise

- - - - - - - - - -

Kad god vidim cisternu u dvoristu setim se ovoga lika kad prica da se udavio u septickoj (fol)
http://www.youtube.com/watch?v=1OsRMwxheLo

Nazad
Vrh