Xone
Član
Ovaj bocni ventil je super stvar, dali je 4 ili 5"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su gume specificnih karakteristika balonke i jako se tesko nalaze ustvari i kad nadjes jako se tesko placaju.Kum je kupio felge i gume 18 platana kamionske 20 ice.Stavio je na njegovu od 3200 litara i mogu vam reci da poprilicno legnu vise nego one njegove orliginal i u ostalom kaze da jako propadaju u njivi sacuvaj boze.A i smesno izgledaju na cisterni.Takodje ni ja gume ne mogu nigde naci, inace tubeles i stalno mucim muku sa jednom kad ispusti i odlepi se od felne, ima rezove, nikad nije menjana...
Drugari sada sam usao pravio sam mesto gde cu uopste da je stavim.Sutra cu da je slikam odozdo pa vi vidite sta je i kako ja sam iskreno zadovoljan.Kupljena je 2000 godine,nije vukla nista sem ciste vode za navodnjavanje necega neznam tj nisam zapamtio cega.Pumpa odlicna,gume dobre bure super nikad udarana,krivljena varena.To je sto je 1300 evropljana i imas osoku na njivama.Ionako bi ti novci isli u dzep drzavi kao i sve drugo pa onda barem da ih negde zajebemo ako mozemo ali opet uzece oni na sto drugih mesta
- - - - - - - - - -
I da dodam da bih rado kupio rasprskivac za osoku koji pase na ovu cisternu.