Cisterne za osoku

Evo jos novih slika:osmeh:
photo0258.jpg
photo0259.jpg

Da li ima negde da se prodaju delovi za cisterne.Ja imam AGRAROVU,i potrebna mi je ona klapna pozadi gde se ispusta i zatvara otvor na ispust.

Za AGRAR cisternu novi delovi vrlo tesko(jedino ako imas nekog u Schaffhausenu da ti donese:osmeh:) a ako i nadjes kostace te kao pola cisterna ja imam agrara DF3500, kakav ti je taj donji zasun dali je hidraulicno otvaranje ili obican ima ih nekoliko modela na agrarovim cisternama dali je promera 4"

Da li neko zna gde može da se pronađe ventil za cisternu sa prirubnicom i priključkom za crevo ?

Cisterna je nova i kad vuce kape lepo ali kad praznim ne kape a nisam znao dali treba tako posto nisam imao do sada cisternu.Hvala na odgovoru da ne brinem

---------- Poruka napisana 18-07-12 u 14:49 ---------- Prethodna poruka je 13-07-12 at 22:34 ----------

Zanima me koliko treba sipati ulje sae 90 za cisterni creina 3200litra posto nema u upustvu a nema ni merac ili pak ja nisam primetio da ima nesto poput meraca.Cisterna odlicno vuce ali me se deseva da u posudu gde se nalazi lopta pune se ulje dali neko zna zasto ili sam ja pak sipao visak ulje posto nisam znao koliko treba.Merac imam samo na mestu gde sipam sae 30 koje ide na ventil pa dalje kape.koliko i tu treba da se sipa.ja sam sipao tako da je nivo ulja do polovine meraca.unapred hvala.upustvo koje sam dodio ne pise nista sem koje ulje ide i nista vise.
Kad ispustas pumpa uvlaci vazduh pa s toga nemoze da uvuce ulje trbalo bi vent za ulje da zatvoris kad se prazni oce da ubaci vodu u ulje ako se prepuni.

Nazad
Vrh