francuz
Prijatelj Foruma
@kosjerac,
kolika je zapremina cisterne i koliko para treba da se odvoji za nju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zapremina 5000 litara, treba da je uzmem od drugara na poslugu, pa se raspitujem, a nisam ga pitao da li će da proda.@kosjerac,
mene podseća na gošinu cisternuEvo moje cisterene samo neznam koje proizvodjac neki valjda privatnik iz srbije ih pravi.Pa me interesuje ako neko zna
http://oi45.tinypic.com/2yo72nk.jpg
Evo probaj ovde:Da li neko zna gde može da se pronađe ventil za cisternu sa prirubnicom i priključkom za crevo ?
Kad ispustas pumpa uvlaci vazduh pa s toga nemoze da uvuce ulje trbalo bi vent za ulje da zatvoris kad se prazni oce da ubaci vodu u ulje ako se prepuni.Cisterna je nova i kad vuce kape lepo ali kad praznim ne kape a nisam znao dali treba tako posto nisam imao do sada cisternu.Hvala na odgovoru da ne brinem
---------- Poruka napisana 18-07-12 u 14:49 ---------- Prethodna poruka je 13-07-12 at 22:34 ----------
Zanima me koliko treba sipati ulje sae 90 za cisterni creina 3200litra posto nema u upustvu a nema ni merac ili pak ja nisam primetio da ima nesto poput meraca.Cisterna odlicno vuce ali me se deseva da u posudu gde se nalazi lopta pune se ulje dali neko zna zasto ili sam ja pak sipao visak ulje posto nisam znao koliko treba.Merac imam samo na mestu gde sipam sae 30 koje ide na ventil pa dalje kape.koliko i tu treba da se sipa.ja sam sipao tako da je nivo ulja do polovine meraca.unapred hvala.upustvo koje sam dodio ne pise nista sem koje ulje ide i nista vise.