Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mu nije prevelika ova cisterna?
Salim se naravno. Imas li neki manji traktor koji je moze vuci? Kod mene te majevice od 3200l vuku pretezno Imt 539.
Za izvlacanje ciste vode ili kucne kanalizacije nije losa , ali za svinjsku ili govedju osoku je neobezbedjena.Bas ta je u pitanju vredi li ona te pare.Treba mi cisterna vukao bi je moj mali stajer nesmem ni da ga preforsiram im ai brda gde bih je vukao.Mislim ova od 1700 litara mi je bez problema tandem a vredi li ona te novce to je pitanje.Cekam odgovr vlasnika cisterni hvala svima.Ova mi je i blizu
imam original ovakvu hocu da je prodam jer mi treba veca,koja joj je vrednost?Evo moje cisterne Agrar DF3500, vec 16godina radi, a Boga mi radila je podosta i usluzno, jedino promenjen semering na remenici.
Pa dobra je vucem osoku sa njom,jedino sam gume morao da menjam.I ja mislim da im je cena oko 2000eNe bih znao druze, al ja moju ne bih dao ispod 1500e!!! Kako si zadovoljan sa njom???