Cisterne za osoku

I mene zanima koliko ulja ide kao i kolegu? Ja kada sam na mojoj menjao zupcanike, sipao sam litru sae 30 i litru sae 90.

Salim se naravno. Imas li neki manji traktor koji je moze vuci? Kod mene te majevice od 3200l vuku pretezno Imt 539.

Evo moje cisterne Agrar DF3500, vec 16godina radi, a Boga mi radila je podosta i usluzno, jedino promenjen semering na remenici.
118p2lg.jpg

Bas ta je u pitanju vredi li ona te pare.Treba mi cisterna vukao bi je moj mali stajer nesmem ni da ga preforsiram im ai brda gde bih je vukao.Mislim ova od 1700 litara mi je bez problema tandem a vredi li ona te novce to je pitanje.Cekam odgovr vlasnika cisterni hvala svima.Ova mi je i blizu

Bas ta je u pitanju vredi li ona te pare.Treba mi cisterna vukao bi je moj mali stajer nesmem ni da ga preforsiram im ai brda gde bih je vukao.Mislim ova od 1700 litara mi je bez problema tandem a vredi li ona te novce to je pitanje.Cekam odgovr vlasnika cisterni hvala svima.Ova mi je i blizu
Za izvlacanje ciste vode ili kucne kanalizacije nije losa , ali za svinjsku ili govedju osoku je neobezbedjena.
Nema prelivnu casu i u slucaju izvlacenja gusce tecnosti moze slucajno doci do prepunjavanja i prljavstina ide direktno u pumpu.
Takodje ne vidim da ima muljac ili burlac i morao bi je cesce cititi od taloga.

Koje gume nosi ta tvoja , ja imam sa nekim za.ebanim merama nigde ne mogu da ih nadjem.
Ne trebaju mi jos ,ali voleo bih da ih imam u rezervi.

Takodje ni ja gume ne mogu nigde naci, inace tubeles i stalno mucim muku sa jednom kad ispusti i odlepi se od felne, ima rezove, nikad nije menjana...

Nazad
Vrh