MONTOYA
Član
bio sam pre nekoliko dana u Bjeljini kod čoveka što uvozi polovne iz švajcarske imao je pocinkovanu od 5000l u veoma dobrom stanju ali nije dupla osovina cenio je 2750e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
robert je napisao(la):i kako mogu da znam dali su ispravne lopatice??
Na francuskim sajtevima " tonne a lisier"MONTOYA je napisao(la):zna li neko kako da tražim na stranom sajtu polovne mehanizacije cisternu za osoku
tj. kako se piše cisterna za osoku
Pa druze,postavi odg. ovde da svi saznamo kako da saznamo da su ispravne lopatice.ivan610988 je napisao(la):robert je napisao(la):i kako mogu da znam dali su ispravne lopatice??
Odgovorio sam ti na pp.
Postovani @darksto,darksto je napisao(la):postovani forumasi, ako neko od vas poseduje ili zna gde bih mogao naci neku cisternu za osoku u losijem stanju , za sredjivanje neka javi ovde ili na p.p. Unapred zahvalan......
Cisterna za osoku u lošijem stanju nije za popravku jer već rđa odradila svoje.darksto je napisao(la):postovani forumasi, ako neko od vas poseduje ili zna gde bih mogao naci neku cisternu za osoku u losijem stanju , za sredjivanje neka javi ovde ili na p.p. Unapred zahvalan......
Ne pratiš ni ti jer ovo već postavljeno 2-3 putaLudi nepratite zadnje trendove u evropi i svetu
tibor je napisao(la):Ne pratiš ni ti jer ovo već postavljeno 2-3 putaLudi nepratite zadnje trendove u evropi i svetu