zupa100
Član
Ajoj, u Zupi se svaki kalem cupa sem loze. Smatra se za sveto "drvo", niko ne pipa. Nenade, podsadjuj odmah!
Pozdrav zupa100
Pozdrav zupa100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dragane, kako ti izgleda prokupac a kako vranac? kod mene vranac koji sam posadio jesenas jos nije napupio....Ja danas proveo skoro ceo dan u vinogradu...
A pošto oko moje parcele, sve zapušteno, uživao sam u simfoniji-koncertu raznih glasova, raznih ptica , pre bih rekao ptičica...
Kakofonija zvukova cvrkuta i ponekog glasnijeg , rekao bih, graktanja...preleti neka svraka ili vrana s vremena na vreme...
Ali cvrkut tih malih ptca iz žbunova jednostavno opija...odmara, odvlači misli...uživao sam....čak sam i sopstvene misli ugušivao da ne bih propustio taj mir i bučnu tišinu...ma kako čudno ovo zvučalo...ali stvarno je bila bučna tišina...
A kad dođem da odmorim ispod jabuke, u hladovinu čuje se ono zzzzzz ...pčele samo tkaju...ima ih i na višnjama, a kruške , breskve i šljive precvetale...
Usput sam okopavao oko gidža i oko voćaka...