Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i kod mene takvih slucajeva, da li zbog koncentrata, nekog nedostatka vitamina ili minerala. Postoji dodatak hrani Kanistop tacnu dozu ne znam, ali pise u uputstvu. Kad se to desi ja bacam i plasticne flase da se zanimaju, a Kanistop obavezno.Ne hrani valda samo pomijama? Taj onda i nije za nikakakv savet. Ako tovi naveliko i prodaje, tesko onom ko kupi njegove svinje. Stvarno kad ne daje ni kukuruz cim ih hrani?Pitao sam vec jednom u nekoj temi , za prijatelja , al evo danas me opet pitao , ima problem . Svinje tovljenici u jednom boksu napadnu jednog i dok ga ne ubiju . Drugi dan napadnu neko drugog i tako . Neko mi je rekao , Barbula mislim da stavlja sirce uvodu . Jel znaci to i koliko ide , ili ima li neko drugi iskustvo .
Nešto im fali, kad su svinje site i debele neće se daviti ili ih ima dosta u boksu i velika im je gužvaJest , splacinar , kako kazes , al hrani istim vec tri ,cetiri godine i nije bilo prije problema . I ja to nekad nebi radio cime oni hrane , al oni kazu nisu ludi da daju kukuruz i soju sad na ove cijene . Neznam sta bi im i rekao . Nego mislis sigurno da je do hrane ?