paliic
Član
Zašto bi bio jedan Nemac ili Francuz u prednosti nad našim građanima u smislu da jede sveže meso?! Ako već idemo ka EU, gospodo vladari uskladite sve propise, i direktno zaštite i građane i srpske stočare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I nisu mikrotoksini nego mikotoksini,sto si ne pismen i opprostio bih ti al sto si bezobrazan...ne mogu...
Shvatam njegovu muku ali da hvali nekog ko uvozi a ovde skoro da i ne kupuje je žalosno
I ovo je tvoje objašnjenje što je gradjanima Srbije prodavano otrovno mleko i meso?
Koliko vidim ratar si ,pa sto si proizvodio kukuruz sa MIKROTOKSINIMA ,da nisi ne bi ni u nasem mleku ga bilo.I ovo je tvoje objašnjenje što je gradjanima Srbije prodavano otrovno mleko i meso?
Koliko vidim ratar si ,pa sto si proizvodio kukuruz sa MIKROTOKSINIMA ,da nisi ne bi ni u nasem mleku ga bilo.
QUOTE]
Ako me sećanje ne vara, samo kukuruz je pojeftinio te godine. Ni mleko ni meso nije.
A sto se cene kukur. tice meni prvom se to nije svidelo jer sam predpostavio cemu to vodi , ali nisam ni sanjao da ce imati ovakve razmere.
Pa to je i problem, jer u Srbiji svaka grupacija navija protiv drugih. Nikako da se opametimo. Ako stočari puknu, ratari nemaju kome da prodaju, a ako nema kukuruza, stočari moraju da uvoze ...
Imo je on od Brace (Agro-papuk) 178din bilo mu malo... Sade Trlic ispade spasitelj i svetac... mislim da pored svog ovog sranja i nedaca ima ljudi koji su zagrizli mnogo mnogo vise vec sto "misle" da mogu da progutaju...I ti bi sa njim i takvima da ides na proteste i da menjas nesto.Zahvalan je, Trlic mu ipak uzeo nesto svinja po 145,ove sto su ostale verovatno po 120,i sto mu drzi nos iznad osoke da moze da dise,a ako otvori usta udavice se .Sto ne dodjose ovi sa TV-a kod mene,vec pazljivo izaberu ko je u najvecim govnima i ko ne sme nista da zucne.
Ili odu kod Kuke koji je takodje miroljubiv
Pa kolki ti je prosjek , premda je 3 godine malo za neko sagledavanje a i dinar je prilično pao za zadnje tri godine .
Pljuvao je on Trlica al da njih ne bese sad bi dao svinje po 110 jer bi bile po 140 kg,sad ih hvali jer su ga cak i spasli. da se razumemo,nije nama kriv ni Trlic ni neoplanta,juhor i svi ovi sto uvoze,kriva je drzava koja je to dozvolila,sto nije zastitila domacu proizvodnju,nemamo mi nista sa klanicarima,mozda i neko od nas kada bi bio u takvoj poziciji verovatno bi isto to radio, niko sad ne uvozi meso zato sto to meso kosta kod nas sa prevozom 140 do 150 din,sad kupe ovo nase dzabane, danas u Gluscima na pumpi 2 kamiona sa svinjama,sidske i jos neka table ne videh koje,juce trlic tovario.
- - - - - - - - - -
.