zeljko_srb
Član
cene malih 300 din kg, cene velikih oko 160. pitanja nisu suvisna, meni bar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju daj dosao si na forum da pitanjima za dete od 10 god .. pa normalno da se isplati uzeti prase i toviti ga ali samo postavljas neka pitanja budi bog s'nama ,svi ti cute i odgovaraju a ti zajahao strasno ... samo me interesuje koliko ti godina imasHoces da kazes da se ne isplati kupovati male svinje pa ih toviti za klanje?
Razmisli koliko ce da bude u decembru cena...ako je ulaz na 300..a za sigurno niko nece da ti da prase od 50kg na 160.. nego puna cena ,hoces - neces prasadi nema to je toDal je isplativije uzeti prasad od 20ak kg pa toviti ili uzeti one srednje od oko 50ak kila pa njih toviti 9, 10 meseci
Molim administratora da reagujeGodina imam dovoljno. Jebiga burazeru nisam seljak ko ti da sam upucen u sitna crevca zato sam i dosao na forum da bi skontao neke stvari. Ajde molim te sad drugarski da ne komentarises moje poruke ako nemas nista konstruktivno da kazes vec si mi se popeo na vrh kurca sa ove dve tri poruke sto si napisao na moj racun.
Hoces da kazes da se ne isplati kupovati male svinje pa ih toviti za klanje?
Kao prvo .. nisam nista znao jer sam iz grada dosao na selo pre 12 god ... a drugo nikad nisam postavljao pitanja koja bi zamarala druge .. a to da sam ti se popeo. na ku... malo se zamisli sta si mi rekao ..Godina imam dovoljno. Jebiga burazeru nisam seljak ko ti da sam upucen u sitna crevca zato sam i dosao na forum da bi skontao neke stvari. Ajde molim te sad drugarski da ne komentarises moje poruke ako nemas nista konstruktivno da kazes vec si mi se popeo na vrh kurca sa ove dve tri poruke sto si napisao na moj racun.
Odakle uzimate nazimnice umaticene?Bonida agrar,nukleus,neoplante ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posto su u nukleusu?