DraleTD
Član
Прешли су ту килажу. С-1 је за одрасле свиње или шта? Одавно нисмо држали свиње па се не разумем у те концентрате.Колико су сада тешки? Ако су прешли 50-60 кг можеш узети с-1 и умешати са прекрупом 80-20.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Прешли су ту килажу. С-1 је за одрасле свиње или шта? Одавно нисмо држали свиње па се не разумем у те концентрате.Колико су сада тешки? Ако су прешли 50-60 кг можеш узети с-1 и умешати са прекрупом 80-20.
Pre toga 2-3 putaДа ли је скакао до сад?
Da, veće se krmače od njega plaši se.Verovatno je mlad,drugo mozda je krmaca mnogo veca od njega pa se plasi,to se meni desilo da na jednu krmacu nije hteo da skace,bezao. Trece mozda krmaca nije jos u zaru,pa je ne oseca. A ovo za obor sto kaze Barbula moze da uspe
Najgore što ne ide okolo da njuška nego stoji kod vrata da izadje iz njenog boksaDa bude na svom terenu,ovako kad ga oteras na drugo mesto sve mu odvlaci paznju i njuska sve redom dok ne udje u fazon posle skace u letu
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Imao isti problem takodje sa durokom..Da li zna možda neko zašto nerast neće da skače na krmače? Kad ga pustim kod krmače on stoji kod vrata da izadje napolju opšte neće da pridje krmači. U pitanju je mlad durok nerast
Dok sam ima jokšira za nerasta taj kako je ušao kod krmače u boks odmah je skakao ništa drugo mu nije bilo bitnijeImao isti problem takodje sa durokom..
Mucili se godinu dana sa njim i morao pod noz.
Krmaca stoji ne pomera se milimetra on prolazi ni da joj pridje, pa kad nekako resi da skoci, nasloni se njuskom njoj na ledja pa lagano se penje na nju nogama kao uz stepenice, nikada nije odjednom lagano naskocio na krmacu, to je propast bila.
Po meni tu nema pomoci
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
On je stalno pored krmača deli ih samo ogradaИмаш ли могућности, остави га поред залучених крмача или поред назимица. Треба му мало побуде, овде смо тако радили да убацимо две назимице које траже са нерастом или мањим крмачама.