Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja mislim da su povezaniJel to nije farma od onog što ima autobuse?Master bus ili tako nekako se zove.Možda mu je ovaj klinac sin ili zet.
Sve obeleženo i popisano... Samo ne znam dokle će ovo da drže...Prodaja na crno? Osim ako nisu svinje već obeležene markicama
Morali ste da ih označite zbog kuge?
Ja praktikujem označavanje pred prodaju, ako je potrebno.
Ja sam prodao na crno kada sam bio u radijusu od 10km od zaraženog gazdinstva.
Prodas na crno kakve veze ima sto je obelezenoSve obeleženo i popisano... Samo ne znam dokle će ovo da drže...
Nema šanse da prodam na crno radi se o 60 komada od 140kg sada i za mesec dana još 30 kom.. A da ne pričam kako bi najebo kad dođe inspekcija a posećivali su me par puta... Imam trenutno preko 300 komada raznih kategorija krmače mala prasad veća itd... Definitivno sam ugasio finansijski ako ne budem ništa prodao još 40 dana.. Stvarno neznam šta dalje, ovi propisi su toliko glupi.. Gle logike u ugroženom području zabranjen promet, umesto da se odavde izvlači što više da bude manji broj u slučaju kuge ono kontra gomila se... Ja imam i objekte i genetiku ali ozbiljno razmišljam da batalim sve ovo kada ovo prođe, ili da ih pustim ovako sve u ovu šumu ispod mene pa nek narod hvata šta kome treba..Prodas na crno kakve veze ima sto je obelezeno