Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod poznanika su 800 komada ubili. A to je samo kod njega.Kod mene u selu i okolini je pokolj,zatrsese svinje,juce u jednom obliznjem selu kod jednog coveka 190kom i u mom selu kod drugara 80
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Јесмо,али неке друге ствари мене сад ту брину. Ок болест је ту,није да је нема,држава а и државе какве су такве су,спровођење мера са штапа и канапа и сл(није ни чудо какви балвани раде по минисарствима). Али нема организованости сељака,удружења у ситуацији која је итекако опасна. Шта ћемо за општине које имају епидемију тј са сељацима који хране свиње и прасиће а немогу да их продају . Епидемија се шири, можда тек дође у објекте за месец два код неког а он хранио 500 комада. Чисти губитак и банкрот. Зашто се не организује откуп здравих свиња из таквих подручија него неко ко има здраве свиње може горе да прође од оног коме су побили.Najebali smo
Ludilo . Kaze doktor znanja da je u Poljskoj veliko zaraliste sa 1.100 divljih svinja a kod nas 2.000 . Ostao sam bez teksta ali bice dobro . Kaze Marjan R. da ce probati Milanka Seklera da ubaci u krizni stab . Milanko nam je jedina nada da cemo sledece godine imati neku svinju
Prenosi se vazduhom verovatno . Ovaj hrvat prica da je izmisljeno ali nije . Virusa ima i kosi svinje . Iz jednog slucaja znam da je neko 100% primenio sve zastitne mere ali se opet virus pojavio . Mozda komarac , muva , vrabac . Ali meni ta prica deluje kao za malu decuI meni je to bilo interesantno kad sam cuo, zar nigde ne mogu da nas ne spomenu...
Inace ovo sto prica mi je mnogo vise logicno, i ja sumnjam da je virus stigao sam od sebe.
Ni ovom profesoru ne verujem iz Uroseve emisije.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Sa kime kontaktom ? Ako se presvucem skroz , udjem u objekat ( pre toga gazio u rastvor ) , izasao pa odradio dezinfekciju dela do odece gde sam se presvukao . I to nisu dovoljne mere . O kakvom kontaktu pricas ?Банат013, преноси се искључиво контактом.