Sapatnik
Član
Писао сам, спомињали то на предавању. У фирми треба да раде супер силажу и не знају још како то да изведу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U cemu je razlika ???Ovo je naslovna N1
Gde se smirila . Penje se gore ka vama . Debeljaca gori , Idvor ima a cujem da je ima i u Perlezu i TiteluDa li se kuga smirila ili ima novih zarista??
Stradaju sve samo u gazdinstvu . Kada ugine svinja obavezno je pozvati veterinara ili tu sluzbu . Izvade krv uginuloj zivotinji i ako je zarazena odlaze sve ostale . To je ono sto ja znam . Ako gresim neka me neko ispravi .I sta se desi ako se pojavi u nekom mestu? Da li stradaju sve svinje ili samo na gazdinstvima gde su zarazene? Da znamo sta mozemo da ocekujemo ako se pojavi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala bogu,**greška ih dupence,prodali bi i majku za saku soli i drugi da otme zemlju.Tako je bilo planirano plus silna zemlja po pravu preceg zakupa. Na srecu nista se nije ostvarilo.
Ne verujem . Presli su na teletinu ispod saca .Jedini momenat kada su se dotakli svinjskog mesa je posle sastanka