Sapatnik
Član
Већ сам писао знајући са посла сви ти микофиксатори нису свемогући. Могу да реше токсине до одређеног нивоа. Ко нема проблема може то слободно да припише срећи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cesto imam problema sa susenjem repica kod prasadi ...izgleda kao promrzlina .nikad nisam znao zbog cega je toИ репићи код прасади се суше, односно од корена репа према врху. Ако неко примети може да помогне флогодерм или цинк витаминска маст.
Видим на прасадима старим 8 дана ту појаву код куће.
Komentare na jutubu nece da mi objave
Nekad hemutin u hranu, nekad doksilan u hranu, neko je ovde preporucio i amoksicilin. Samo obrati paznju da pojedu koliko treba kad je lek u hrani. To Smanji kasljanje kod mene ali uvek se cuje po koji da kaslje. Ako bas onako jako riba kad kaslje, onda enrocin 10% inekcija 1 kubik na 30kg telesne mase. Jel su prasad vakcinisana od plucnih virusa?ljudi kako resavate kasalj kod svinja-prasica ? prasici mi neprestano kaslju dok su pod penstrepom i praskom donekle je mir ali cim ih skinem sa lekova odma haos.