Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kreni ih koncetratom ili gotovom hranom do nekih 60 70 kg pa posle toga mozes kako hoces od pomija kuvanog krompira mlevenih cistih zitarica kopriva bundeva ,bitan je start da ti tu ne zakrzljaju a kad ih izvuces bar da predju 60 kg onda mozes jer prase ima jako mali zeludac ne moze da pojede puno samim tim hrana mora biti kvalitetnaPitanje za iskusne tovljace. Svake godine kupim prasiceza tov za narednu godinu i koljem ih kao godisnjake. Ove godine zbog manjka hrane jos prasice nisam kupio pa sam planirao da uzmem od drugara kojem treba krmaca da se oprasi polovinom aprila. Mene sad zanima kojom tehnikom ishrane ja to mogu najbolje da uhranim i koliko bi te svinje imale do decembra meseca.
Zato za klanje nema premiksa u hranu od 2 meseca pre klanja. A ovi klanicari kakve cene daju ni vodu nisu zasluziliBiotin i soli teskih metala vezuju vodu u mesu zato svinje u tovu rastu ko baloni a meso ispusti pun tiganj vode