Sika
Banned
Haahahhah pogled je sve objasnio...
U sebi misli "sta li hoce ovaj"
U sebi misli "sta li hoce ovaj"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znaci moze i tako! (znas onaj vic sa cigom, kad je prodavao otrov za zohare, i pita ga neki lik kakav je to otrov, a ciga kaze pa vidis brate, ovako to "radi" uhvatis zohara i strpas mu otrov u usta odmah krepava, a covjek mu rece pa kad ga vec uhvatim mogu ga i ubiti,a ciga ce pa moze i tako!) sutra cu im pregraditi tj napravit boks za njih. ona ovca sto me je izmorila veceras ima inace veliko vime pa ce vjerovatno duze trebati da zasusi. valja li prskati engamicinom (ovcije) sise poslije izmuzanja? hvala svima na odgovorima!Ja mojim ovcama izbacim koncetrat i lucerku,seno po volji,i dajem kukuruz(jedino tada dajem kukurz)voda po volji,muza po principu kao sto rece Vojvoda svaki drugi dan do pola,pa treci dan itd.uglavnom zasuse za 10-15 dana
neka je zivo i zdravo! a pitanje koje se namece samo po sebi...da li bi lakse pomuzao medvjeda nego svoje ovce! jedna od ovca dok ju muzem navali mi se svom svojom tezinom na rame, pa em sto se patim da pogodim u kanticu jer udara nogama, em sto cucim i jos je drzim na ramenu!mora li se sve izmusti iz vimena? mislim da je ostalo jos nesto mlijeka, ali nisam vise imao snage da se borim sa ovcama!
bolje onda kolega da ih muzemo sa strane, nego otpozadi, jer bolje je da nam se ovca(koza) navali na rame, nego gu*icom na glavu!E kolega imam ti i ja jednu kozu, sad joj bilo 3 jarenje, niska i nabijena maltene ko ovca izgleda a posto i ja muzem sa strane, pa kad se to navali na mene joooj ne pitaj, ili jos gore samo se spusti i legne mi po rukama... ma kolko god ja da spustam ruke nize to gore jeste meka na vimenu i brzo moze da se izmuze ali otkida snagu... probao i od pozadi da je muzem ma ne vredi opet oce da sedne na ruke
bolje onda kolega da ih muzemo sa strane, nego otpozadi, jer bolje je da nam se ovca(koza) navali na rame, nego gu*icom na glavu!