Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rajko odlicni su, sta su kobile, pastuvi ili ono trece :)
moj stric imao ovakve boje i gradje kobilu, samo bila razmazena i nije htela da radi, od zdrebeta bila kod njega i prodao je sa 4g, posle kod cigana vukla na glasovnu komandu :osmeh:

Imam jedno mnogo glupo pitanje. Nemojte se ljutit :osmeh:

Koju ovcu,koju rasu je potrebno najrjeđe sisati,skidati vunu?

Meni treba neka jednostavna,"amaterska" ovca.

Hvala Sika,bas na tog evo odgovora kolegi NJU-VILIDJ,mada je jednom godisnje pozeljno a neki rade i dva puta,a vidi se sa snimka da moze i sa visegodisnjom pauzom,ima na Sjenici fora sa ovnovima ili ovcam,zaboravio sam kako nazivaju grlo koje ne sisaju,ima zanimljiv naziv.da me ubijes ne mogu da se setim

Zivi i zdravi bili! danas sam mu** otegao bas! 9 motokultivatorskih prikolica sam djubra izvukao, a ima jos dvije sigurno u boksu za jagnjad. zakocenuo sam se!

nisam stedio na slami. skoro 3 mjeseca nisam cistio. od sad cu cistiti svakih 10, 15 dana, idu topliji dani. jer jos jedno ovakvo ciscenje i mogu j*** poslati u penziju!:haha:

'bro jutro drustvo! Nedelja pa se svi uspavali..vidim juce je bilo veselona cetu.Kad smo vec kod J.JA :haha: znas kako kazu stariji: "Kako covek stari rastu mu nos,usi,dlake iz usiju,m.da se takodje otezu i rastu~samo ONO sto treba da raste se smanjuje,majku mu!:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh