Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
crni ti se bi onda kilo jagnjetine ili jaretine citavi noc ko junac ima da budes :haha:rano je to ipak

Sad sam dosao od komsije,zvao me da mi pokaze neke kunice(kupio u Sremu),neki orijasi.Golemi brate,imaju usi vece nego magarac:haha: Ja mu predlagao da on da zeca a ja rakiju i pivo,nece ni da cuje...a ja ga vec video u przulji sa ukrasom od krompira:haha: Dzaba,ostasmo na suvoj rakiji...Sad sam izgladnio ko' vuk,odoh da cistim po frizideru:haha:

koze koje se mogu pariti tokom cjele godine mislim da je najbolje pariti u proljece jer cijem da je jaricima losa cjena cak 180 din
crni pusti komsiju ako nece doce on tebi sam za koji mjesec kad mu se nakoti

I ja sam danas nacuo da ce i ove godine da ide ista cena jarica kao prosle 160-180 dinara i to ako namolis nekoga da kupi, jedino ako uskrs ne izvuce malo prosek sa cenom ali teskooooo, nema narod para ni za suve koske

Kod mene retko kad na pijaci ima jaradi.Ima par kozara koji dodju u pekaru kada imaju "podmladka" tako da kad neko trazi peceno jare ja ih zvrcnem,doteraju odmah na klanje i to je to uglavnom.Cena je uvek bila ista kao i cena jagnjadi,izuzetak je ova godina: jagnjad su 2,7~3e a jarad 250 dinara/kg.:ppozdrav:

Šta je sa ovčarima jel ima neko da praznuje? Danas je Čisti ponedeljak slava bekrija i pijandura pa ko slavi nek mu je sa srećom!

---------- Poruka napisana u 18:25 ---------- Prethodna poruka je at 13:28 ----------

Al ste fini jel to niko ne slavi?

U pravu si Sarbane,ja skroz zaboravio..Danas se u mom gradu odrzava takmicenje~kafana "LOVAC",opstina sve finansira.Ne znam tacno koja je nagrada za pobednika ali znam da tradicionalno pobednika voze kroz centar grada u rucnim kolicima:haha::ppozdrav::ppozdrav:

Ma ovi mladići ne održavaju i ne prate tradiciju i običaje. Doduše ja sam se manuo takvih aktivnosti i u takvim proslavama učestvujem kao posmatrač.

Šta je sa ovčarima jel ima neko da praznuje? Danas je Čisti ponedeljak slava bekrija i pijandura pa ko slavi nek mu je sa srećom!

---------- Poruka napisana u 18:25 ---------- Prethodna poruka je at 13:28 ----------

Al ste fini jel to niko ne slavi?

Berberski svetac..(mislim ponedeljak)

---------- Poruka napisana u 19:44 ---------- Prethodna poruka je at 19:42 ----------

Kazu da se ponedeljkom ni guske ne cupaju:haha:

Pozivam Vas sve na slavu evo ja slavim!:bravo:

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh