Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rajkane posto sam ti vec dao novi nadimak:haha:,mogao bi da organizujes neko druzenje,naprimer u okviru N.S Sajma(kao sto rece Vojvoda),mozda bolje Valjevske izlozbe opustenija je atmosfera,Miladin obezbedi jagnje peceno mi mu posaljemo lovu i veselje pocinje.naravno ko hoce ko nece popicemo i za njega:ppozdrav:

ja sam za uvek al kad je kod mene blizu.nazalost imam 2 posla,fax i poslove na imanju jako malo slobodnog vremena mi ostane...

Miladine izvini sto sam te imenovao,ali cini mi se da je Valjevo dobra ideja a eto vidis blizu ti je,a mogu i ja da pomognem u organizaciji,ili cobanski dani Kosjeric(uh to je ludilo) ili Obrovac,Obrenovac,Kragujevc sajam,ma gde hocete.jagu na razanj i to je to,sitna lova dobar provod

Ja sam nešto Miladine predlago za jedno predavanje u Valjevu. Neznam kako stoje stvari u tom pogledu? Ja ću doneti jagnje melez šarole da neispadne da sam godinu ipo mlatio po forumu ko m... po samaru. Moglo bi to krajem marta.

Ja sam takodje uvek za druzenje.Moze ovo kod miladina u Valjevu(taman da mu pokupim koje jagnje):osmeh:
A sto se tice KG-sajma svi ste dobrodosli kod mene. :cool:

Ustvari trebalo bi da privolimo nekako Slavišu Njegić da održi predavanje na temu romanovski ovaca. Druženje se podrazumeva uz meze i piće! Valjevo bi odgovaralo jer je nekako na centru. Nebi ni vojvođanima bilo daleko preko mosta u Obrenovcu.

Za sve kombinacije sam zainteresovan,al znacila bi mi informacija.jel ima jos igde da se kupi knjiga ovca;meso-mleko-vuna,od Fride Bauman.zeleo bih da kupim,a u ns nema,kazu da se raspala ta izdavacka kuca i da je nemoguce naci tu knjigu.zna li neko od kolega gde bi se mogla naci neka?

Savo imalo je po poljoprivrednim apotekama pogledaj pogledacu kod mene u gradu ako nadjem cujemo se pa ti saljem postom.

---------- Poruka napisana u 22:06 ---------- Prethodna poruka je at 22:04 ----------

Ustvari trebalo bi da prvolimo nekako Slavišu Njegić da održi predavanje na temu romanovski ovaca. Druženje se podrazumeva uz meze i piće!
Kad Slavisa odrzi predavanje o proizvodnji jagnjadi onda privoli nekog da odrzi predavanje kako jagnjad plasirati na trziste. laku noc drustvo.

Oko predavanja o romanovoj tu samo Slavisa moze dati pristanak da dodje a detalje cemo lako utanacit ,bolje sto pre dok ne pocnu radovi...
Lepo sto Valjevo smatrate centrom:),eh da je tako i zaista...:)

dobro jutro momci! vidim fino ce biti na sajmu, a mozda se nesto i pojede i popije! neka, neka!:ppozdrav: a sad da ja vas nesto pitam! jutros mi padne na pamet da bi se mogla sva stelja iz stale pocistiti, jer ima je vise od 25 cm. pa kad ovce izlaze u ispust svu cistu slamu izguraju van. e sad, zanima me sledece. htio bih odmah da stalu dezinficiram. koliko ovce ne smiju ulaziti u nju poslije toga? hvala unaprijed na odgovoru!:ppozdrav:

Pa ljudi sala nije na odmet,ja rajko nisam mislio na to ali kad vec rece i nisi neka lepota,ja sam vise za stajerce oni su moje konstitucije:haha::sjasi:,nego Rajkane kako ovca danas jel ima nekih pomaka bilo napred bilo u nazad

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh