Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e zato muskarac treba samo dva puta u zivotu da bude pametan , prvo kada bira posao a drugo kada bira zenu.ako tu ne pogresi onda za kasnije i ne treba mu mnogo pameti.

malo zimske idile
15rocxc.jpg

kvicoje nije ovo puno daleko ni od tebe,slika je od jutros sa DIVCIBARA,sutra sam na Zlatiboru da vidim sta me ceka gore,nisam imao aparat pri ruci pre neki dan kada sam bio u okolini LJIGA imalo je bas lepih perirodnih cuda

kod mene nema snijega jos samo zima velika hladnoca

---------- Poruka napisana u 19:37 ---------- Prethodna poruka je at 19:37 ----------

na vecim mjestima da ali u kod mene ne vi bas mozete da uzivate

smederevac sto rece miladinovic,grejana rakija,zena ili devojka i moze da pada kolko hoce,u pozegi juce ujutru oko 5h -25,a na tv kazu -22,uvek slazu za koji stepen,zaboravih beli luk i slaninu:ppozdrav:,e tek onda moze da se uziva Petrovo,kako sam cuo negde na Pesteru je bilo -33,a sad odoh da kuvam vino i rakiju za drustvo,sjebase me moram da vadim kiseli kupus po ovom mrazu,prsuta i sir su pri ruci,ko moze od vas nek svrati"NE ZOVEM DVA PUTA",PONESITE KARTE SINOC JE JEDAN SPIL LETEO U KAMIN

kad se zazelim ja na Ozren al cekam ja kod sebe pa polako kuvana rakija u nju stavim med i travu ivu ili caj od sipka skinem koju peku ili prsutu iz susare kiseli kupus ceka ja sa, ga priremio samo nece narod da se po zimi sastajemo cesto zima ubi svi se poslom zaokupili a i slava se polako kod mene priblizava svi smo na nogama

Bogami ja sam danas bio do Arandjelovca tj malo dalje na brdu kod kolege il de fransa,
gusto dobar sneg,ne znam kako je dole a koliko se moze cuti jos gore nego ovde(Arandjelovac-Brezovac)-vratim se na nasu tepsiju-Vojvodinu snega ni od korova!

---------- Poruka napisana u 20:26 ---------- Prethodna poruka je at 20:24 ----------

malo zimske idile
15rocxc.jpg
Bemti lebarnik!

danas je doslo do velikog mog razocarenja,na srpskoj granici su vraceni ovnovi iz madjarske zbog veterinarskog uverenja koji oni tvrde da vazi 10 dana a danas je 13 dana od kako su grla dobila veterinarsko uverenje,jos gore i crnje je da su nas drzali 22 sata pre nego sto su nas vratili,veliko moje razocarenje,sad opet zezanje po madjarskoj i cekanje......uffffffff

I kako da čovek ne poludi u ovoj zemlji.Hoćeš da ulažeš, da napreduješ,da popravljaš rasni sastav i onda te birokratija s***e.
Najbolje bi bilo da nemamo ništa i da uvozimo i meso i mleko i žito i.....

Tako ti je druže moj majilovac za poštenog čoveka teško je u ovoj našoj lepoj Srbiji! Mirko pozovi MEDOLINU!

najvece razocarenje da te drze 22 sata u medjuzonu dok proveravaju sa ministarstvom o papirima,spedicija veterinar i ostali,jos gore i crnje da smo pitali o tom i niko nista spomenuo nije i nakon 22 sata nazad za madjarsku,ma pokusacemo ponovo samo sto je nesigurnost velika i kod njih u vezi analiza i papirologije imam osecaj da svako od njih ima sopstveno pravilo.........

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh