Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamolio bih urednika da mi odgovori kad nemože na pp može i ovde. Zašto je obrisana moja poruka. Ako sam na smetnji to mi se može i otvoreno reći ja se neću ljutiti povućiću se.

Vas urednik trenutno nije prisutan na forumu i ne moze ti odgovoriti. Nemoj biti na kraj srca i odmah se ljutiti, mozda ti je post premesten u neku drugu, odgovarajucu temu.

Vas urednik trenutno nije prisutan na forumu i ne moze ti odgovoriti. Nemoj biti na kraj srca i odmah se ljutiti, mozda ti je post premesten u neku drugu, odgovarajucu temu.

. Premešten nije jer je namenski bio vezan za temu. Pošto ste i vi urednik recite mi dali je zabranjeno pominjati imena bivših ili nestalih kolega sa foruma. Ja to nisam pročitao nigde.

@sarbanac

Veruj mi ne znam o kojem se postu radi i ne mogu na pamet rasudjivati. Strpi se kada dodje Bane mislim da ce se to na lep nacin resiti. Rec "nestalih kolega" nije na mestu, posto niko ovde nije nestao. Ili ne postuje vise ili je nesto zgresio-la pa je privremeno ili trajno udaljen sa foruma zavisi od tezine krsenja pravilnika foruma.

samo polako i smireno kolege i sve ce biti u redu... nemojmo se svadjati sve se da resiti na lep nacin

Добро јутро, јел вас обасјало сунце!? Код нас јутрос минус 15, 16. Код мојих код Уба минус 20...
Питам се само како ли номади са својим стадима сада пролазе...

Ma strasno, preko noci smrzla voda u stali... bilo nocas i preko -17 iako kazu da je -15. mozda je -15 u gradu al nek dodju ovde kod mene na vetrometini da izmere :haha:
Pingvini padaju u nesvest

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh