Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala kolege za cestitke ,nisam trebao pominjati da se danasnji chat ne pretvori u rodjendansku zurku,aj vracamo se na ovcarstvo:ppozdrav:,bato87 sad tek treba odvajati

pozdrav svima i cestitka za rodendan ko slavi danas mi se jedna koza okozila i okozila je dvoje jaradi al kako pogledam slabo mlijeka ima dali se to moze koncetratom popravit ili sta da radim

@elmir Prvi pasus
s41ldt.jpg

UKOLIKO NIJE OBOLJENJE,pokusaj ishranom,ili neka narodna fora topli napoj i sl

---------- Poruka napisana u 20:12 ---------- Prethodna poruka je at 20:11 ----------

Rajkane obilazio sam kupce:haha: u Cacku,ti jos mozes da menjas redosled brojeva

hvala kolege za cestitke ,nisam trebao pominjati da se danasnji chat ne pretvori u rodjendansku zurku,aj vracamo se na ovcarstvo:ppozdrav:,bato87 sad tek treba odvajati

Kolega Mirko srećan rođendan :ppozdrav:.I nemoj se nervirati, chat nam i služi za opuštene razgovore, jedna za SLAVLJENIKA [video=youtube_share;GhBZtEqJIik]http://youtu.be/GhBZtEqJIik[/video]

Vojvodo chat je ekstra,nervira me pomisao da je posle ovog 34 da ne pricam dalje,auuuuuu,mlad ko rosa u podne.

@Galicu slicne simptome ima CENUROZA(vrticavost)ima i hronicni tok taman ozdravi pa opet, a slicno se moze desavati i kod LISTERIJE(posebno ako je silaza slabog kvaliteta u ishrani)BOLESNE OVCE SE NE VAKCINISU
@ZEMUN zato cu da probam i ja bez odvajanja i mene stizu godine eto danas 33 godine pune

Hvala na savetima, i sretan rodjendan!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh