Petrovo
Član
ma sve oni kazu prati i nece biti problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas zahladnelo,ali snega nema...palo danas par pahulja i to je to.
Nedaj Boze samo. Tele mi se razbolelo ima par dana nemogu da spavam ko lud samo mislim o tome iako znam da to nista nemoze da promeni al sta ces nemoze covek da bira kakav ce da bude.Šta mislite kako je meni bilo prošle godine.Ovce tretirane Ivermektinom i Poliovinom, paša do 11.12...debele, jagnjenje ne može bolje i onda se pojavila Enterotoxemija.Odnela 61 jagnje.Kad tada nisam poludio ili se ubio,neću nikada.Odem ujutro da hranim 2-3 mrtva,2-3 zavrću glave....tuga i jad.
VOJVODO,poliovin u kantu,uzmi kventodiz-meni se pokazao jako efikasan,dok sam davao poliovin na farmi uvek se sporadicno javljala enerotoksemija,posle kventodiza nikada.i uvek prvo trtman sa antiparaziticima ako treba ponoviti pa tek onda(posle dvadesetak dana)vakcinacija kventodiz,najbolje u kasnu jesen(novembar)
Pisao sam vec da sam nabavio 4 jagnjeta od 1 dan i da ih dojim na cuclu i da je do sada bilo sve ok ali juce mi crklo jedno.Posle mesec dana nije pokazivalo nikakve simptome bilesti jelo kao svi i samo od jednom zabacuje glavu lezi a samo se okrece u krug i na kraju gotovo.To je sve trajalo 3,4 sata.Da li neko zna sta bi to moglo da bude?
http://www.vetzavodzemun.com/productbio.php?id=19Moze li mi neko pojasniti sta je Kventodiz kako se daje i zbog cega? i poliovinom?