Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
imo si besplatnu radnu snagu

---------- Poruka napisana u 16:16 ---------- Prethodna poruka je at 12:59 ----------

ljudi pomagajte jedna ovca mi se grbi napinje grci stomane misice gladne jame se pojavile nisu velike ali tu sam ovcu planirao da ce se oko 30 januara jagnjit mislim da ima trudove ali ipak hocu da cujem i vasa misljenja
i da stidnica joj je kao otvara i crveni se ko vatra

neznam kako to ide kod ovaca ali izgleda ko sto vojvodjanin rece bice prinove pre tvog datuma

meni su se prosle godine 3 koze iskozile nekih 9 ili 10 dana pre ocekivanog termina, hvala bogu nisam imao nikakvih problema

odo u stalu javljam jel sta bilo

---------- Poruka napisana u 18:50 ---------- Prethodna poruka je at 18:15 ----------

nema nista lezi spustila glavu malo smo se tjerali po stali uglavnom nadam se da ce bit nesto

uh al ces ti nocas da se najuris po stali, no nemoj da ti se smejem ova moja moze svaki cas da me iznenadi, mada glavni talas ocekujem oko prvog

ako me sutra z***** nebi joj bilo u kozi:haha:zezam se bice sve je kako kazem evo iso opet lijepo ustala trza se grbu onako ko usporeni snimak

Ima ima. Meni se većina ojagnjila. Međutim jul je bio bez kiše samo gola zemlja bile su više gladne nego site. Sekli smo kukuruz da hranimo. Iz tih razloga plodnost je nešto slabija nego prethodnih godina. Al svako zlo ima i dobro. Pošto su se rano izjagnjile a većina ima po jedno biće uspešnija sinhronizacija u aprilu. Ipak treba gledati višegodišnji prosek. Biće nešto jagnjenja i u aprilu prvojagnjenica.

A sta je sa ucinkom boga plodnodnosti zvanog Romanovov?

---------- Poruka napisana u 09:48 ---------- Prethodna poruka je at 09:45 ----------

A rezultati dobijeni silovanjem (sundjerisanjem) ovaca,nisu nikakav pokazatelj plodnosti!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh