Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Danas na vestima javljaju ponovo poskupljenja, poskupece pored goriva, mleko i mlecni proizvodi. Bas da vidimo kako ce se to odraziti i na cene mleka i sira u pijacnoj prodaji.
bilo je nekih -4,5,ojagnjila se napolju(ovce su preko dana uvek pustene),vec je prvo samo posalo kad su ih videli i uneli u stalu.f1 mesanka sjenicka x romanov,tek napunila 3 godine i ovo joj je trece jagnjenje,u prva 2 imala po dvoje
ove 2 sto su dale dvojke su sjenicke
meni se ovih godina ni jedna koza nije zakozila posle 11 uvece i pre 5 ujutru tako da sam u tom periodu miran. Ipak kad znamo da trebaju poceti sa kozenjem obidjemo ih koji put i nocu
Srecno Miladine nek su korisni kod mene osim ona dva nista vise cekaju devojke savindan pa da pocnu da sipaju svaki dan po neka nije im zanimljivo da se jagnje na plusu cekaju -10
pa i moje su cekale spremanje slave Rajko kad niko ne zna gde mu je glava plus minus,pre par god se na dan slave ojagnjilo 7 komada za 24 h,gosti su vise u stali bili da gledaju jagnjenja nego u kuci