Sika
Banned
Pa dobro nije to tolko strasno na toliki broj ovaca,ove moje jedna 8 marta a druga 28,a koze izmedju.
Ima da se nacekam.
Ima da se nacekam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ти Сика ко ови гинеколози што одрђују женама термин, па после на силу порађају ако премаше термин... на основу чега си им одредио тачно у дан?Pa dobro nije to tolko strasno na toliki broj ovaca,ove moje jedna 8 marta a druga 28,a koze izmedju.
Ima da se nacekam.
Kod mene boljitka u odnosu na prošlu godinu nema do sada se 4 ovce ojagnjilo 4 jagnjeta, ali pošto sam na forumu od aprila meseca prošle godine to je kratko vreme da poboljša rezultate, mada se puno ,puno toga naučilo za kratko vreme. Već u ovoj godini očekujem poboljšanje a za 2-3 godine da napravim stado koje će zadovoljiti svojim kvalitetom.Šta ste se ućutali zar nema šta da se priča o ovcama. Kad pogledam temu ovčarstvo uvek je najposećenija a niko ništa da napiše. Jagnjenje je u jeku ima li boljitka od prošlih godina. Idemo li napred i kako i koliko. Sušna je godina bila ima li alternative u ishrani da se izgura do proleća?
Ти Сика ко ови гинеколози што одрђују женама термин, па после на силу порађају ако премаше термин... на основу чега си им одредио тачно у дан?