Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
uzeo sam 6 komada,650 evra .slike ne mogu da postavim nemam cime da slikam ispustio sam aparat i sad ne radi.

Pada li sneg negde,duva li vetar,danas nedelja,ne posti se,ne radi se,a Amerika hoce li napasti Iran,sta mislite,hocel' biti treceg svetskog rata ili ce smak sveta pokvarit dugo spremanu svetsku zurku ?;-):)

nesto se ne strecam ni za ameriku,ni za iran,ni za smak sveta,izlezavam se,malo obilazim ovce,uskoro cu ici da ih nahranim i eto uzivancije...

Ja bi baš nešto voleo da vidim to sa Iranom i Amerima. Što bi rekao Petar Božović u filmu Lepota poroka: Udrite se oči povadili. Nevole nas ni jedni ni drugi. Ipak bi navijao za Iran jer je to ovčarska zemlja.

Pa ja sam se iznenadio u sta se tema pretworila,ja sam je zamisljao tipa kad ti crke ovca,jagnje,ti ovde dodjes onako sav s..njan,procitas par postova,dozivis napad smeha,vratis se u ovcarnik nastavis jos bolje da radis!

dejane26 ogradio sam se od daljih komentara jer je ovo poljoinfo(ali sam morao),ako si mislio na mene.moze moderator da izbrise ako oceni da sam preterao,mada je na chat-u imalo mnogo vise price o svemu i svacemu nego o crklim ovcama i jagnjadima tj problemima ovcarstva

Ma nisam mislio na pojedinca,nego na sve nas,nista licno...ja mislim da je najveca ovcarska muka,kad imas neko dobro grlo i polazes u njega velike nade,i kad to grlo 'capne',pa sam zato to naveo kao primer.

pitanj imam ovca koja je nalila treba se jagnji probao sam da vidim ima li mlijeka ima mlijeka ali nije mlaz vec izlazi u kapima jel to neki faktor il nemora da znaci

kod mene napeta situacija jedna bi trebala nalila vime kolutovi jasno vidljivi crveni joj ona stvar i kad pipnem stomak osjetim kako se jagnje pomjera ali ona kao da nije svijesna sta treba da radi jede sve uredu ali gladne jame se ne pojavljuju jos da se nesto ocekuje tako da dzaba mi je dezurat i ujutru rano ustajat nece sigurno sutra

Nismo ih tačno prebrojali,ali ima blizu 100-ke.Tačno znam da je do sada 10 mrtvih i 2 pobačaja po jedno jagnje, i jedna ovca otišla u rashod.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh