Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
vec dva dana muke,sisaju ovcu ali ima malo mleka i nece bas da stoji. zenkica jos i lici na nesto ali je mali kost i koza

Čobane vratise ovce tvoje nemogu bez tebe! Dejane ako se ne uključiš u najkraćem roku predložiću čiči sa šeširom da zaključa ovu temu!

Svi koji slavite Novu godinu po pravoslavnim običajima želim puno sreće i uspeha a najviše zdravlja. ŽIVELI!

Srecna nova godina svima izviljavam se sinoc se nisam mogao ukljuciti cjeli dan sam radio u sumi crko sam
imali jagnjadi jautros kod mene na vimenu od ovce iznad sisa se pojavljuju kolutovi velicine sljive a ona stvar pocinje da crveni ja se nadam da ce uskoro i jagnjiti
da li ima sanse da se danas ojagnji

jalove ovce,odluceni jaganjci pre mesec i nesto malo jace,ceni covek 120 din/kg moze da se malo spusti prosek tezine ovaca je 85kg,isplati li se kupovati ,ubaciti pa da pustim mog Lila na njih?

Sve je W. a sad me covek zvao da idem da vidim sjagnjene cena 105 evra po komadu,jagnjenje pocelo,jel problem transport sad njima?

To ti nije skupo. Transport neće biti problem ako se utovar i istovar izvedu pažljivo i da im ne bude tesno u prikolici. Ako prođe sve kako treba za 4meseca prodaš jaganjce ovce ti ostaju samo za trošak oko hrane. Međutim pogledaj da nisu matorke ako su babe ne uzimaj nema tu vajde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh