Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini jel pises o cobanu kao zanimanju ili kao karakternoj osobini?:haha:Jedno je uzviseno,a ovo drugo bas i nije pohvalno.:haha:

Ima svega. Kako ja cenim po ovom forumu vise ovi što nemaju i ovi što izbegavaju. Zato neki i napustaju jer imaju preča posla. Ja sam više posvećen jaganjcima.

Ne razvmem ljude?Sta treba da se desi ili da te neko toliko iznervira da bi napustio forum?Pa ovde ima vise pozitivnih stvari nego negativnih!Barem ja tako mislim.

Ako ovako maticne sluzbe nastave da rade,glavni partneri ce nam biti Italijani!Vole ljudi tu divljac sa trofejnim rogotima,ne mora se nagoniti,samo se nasloni na tarabu i zvekne neki trofej iz nasih obora!:)

pozdrav svima zamolio bi kolege kozare ako neko zna neki recept za dobar koziji sir danam ovde predoci obzirom da me interesuje tehnologija proizvodnje veliki pozdrav

68y8tz.jpg

ovaj mali glupan mi pravio probleme i jos uvek ne sisa jednu sisu, mora da izmuzam 3x dnevno a mleka ima iz te jedne oko 800ml.

il je pio nesto il je svako vece vako blesav:haha:sarbanac je u naponu snage samo sto ipak tezak posao steka
ako radis danju e mili neces bome moci nocu

aaaa a pa tu ima sanse al nevjerujem

---------- Poruka napisana u 11:24 ---------- Prethodna poruka je at 10:17 ----------

xqartx.jpg

ovu sam smrekvu ili kleku odsjekao malo prije samo za ovce

Srećna vam godina kolege ovčari. Ove godine ste gajili kolko ste mogli a u novoj godini koliko hteli! PUNO SREĆE I ZDRAVLJA! Poz Miroslav Miško Jovanović Šarbane Ub.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh