Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MA ja sam rekao za Zemunov post i dve cerke od njegove drugarice, mamu sam preziveo tj polozio ispit na katedri na kojoj ona predaje, ostao je tata....

Soumi,ne znas istorijat clanova,Zemunu je poslo to za rukom,objedinio nemoguce,imao je i 4ke kod Idf,i ja se bojim da mi se moji rezultati iz ovcarstwa ne preslikaju na zenu,jer ja imadoh sve same bildere,jao,kuku meni,menjam rasu ako je to tako ide!:)

Ma znam Bato,previd napravih,a ja sam Mamu zaobisao,Ljiki uzela,pa se nadam da cu i tatu isto zaobici.:)

---------- Poruka napisana u 23:46 ---------- Prethodna poruka je at 23:43 ----------

Soumi brate,pa za ovo treba mozak da ti radi kao singerica,da sve pokopcas i pohvatas,nije ti ovo oranje,djubrenje i sejanje,pa da sve precizno pise.:)

Ja se drugi put ozeni i dobi dete za 31 godinu,tako da sto se tice mozga za to mislim da mi je skor za sad super.Ovo van zenjenja kad dodjes pa ce da vidimo dal ces znati da odes kuci.

A Soumi brate,razocarao si me,ja mislio ti sve predhodno proucis i fik i gotovo,a ti bratac vec imao popravni,au!:)Mada,cestitam i neka je zivo i zdravo i da bude na mamu svo,a na tatka samo da voli W!:)

moze neko da mi kaze koji koncentrat ima za "starije" jaganjce ovde kod mene ima samo neki jedinica ili kako je vec ko zove i neki univerzal al u njemu mi se ucini nesto malo proteina??

Uzmi neki sa 16% proteina,najbolje FSH Jabuka ako ima,i dodaj trecinu dobre zobi i trecinu kukuruza i trecinu tih granula i ima ovnic da bude bombona.

Zdravo momci! Evo da malo uskocim! Posla preko glave pa nista od pisanja na forumu! Sta mislite da li je rano da pustim ovna medju ovce? Danas dok sam radio, zena me zove da je ovan poludio i sav boks rasturio i izletio medju ovce. Izbio je vrata na boksu. Pa da ne bi opet udarao u boks htio sam ga pustiti da bude sa ovcama.

zariuse jel barem trco za njima po meni pusti neka bude 10 dana ako vidis da je uporan a ovce nistu toliko odbojne prema njemu ostavi ga
soumi prilog o toj dvojici brace sam gledao i mogu reci stvarno ozbiljno rade

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh