cetverooki
Član
Cetverooki@
Neka tri meseca ste clan foruma i imate 32 posta, u vecini slucajeva trazenje saveta, a sada ste nasli da delite pravdu. Bolje napisite neki koristan post.
Ovim se zavrsava moja diskusija sa vama na temu pomenutog posta. Imate mesto gde se mozete zaliti na rad urednika i slobodno ga koristite. Svaki sledeci post koji se bude odnosio na pomenuti post i na rad urednika ce biti sankcionisan tj. vlasnik tog posta ce dobiti opomenu!!
Sve ste u pravu, ali treba da znate da meni kao članu ovog foruma je potpuno strano ovo, da ako sam pokupio neki savjet na ovom forumu, moram da vratim još edukativnijim primjerom. Da je tako ne bi ste imali ni jednog člana.
Ja sam slučajno uletio u stočarstvo, sa dve koze (nemam ih još dve godine). Neko ko je vidio životinje samo na slici, za ovo vrijeme ne može da dijeli savjete ali može da uči ako je voljan. Na ovom forumu sam naučio dosta ali nemam iskustvo da djelim savjet, jer i sam još griješim.
Ovo sve što sam napisao nije ništa upućeno nekom od moderatera, jer smatram da obavljate dobro posao. Samo namjera, da ako je postojala neka greška, pokuša na vrijeme ispraviti. Sve to isto ne znači da sam i ja u pravu. Sve je ovo teško pravilno izvagati i možemo se stalno vrtiti u krug.
Poslednja izmena: