Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolege ovcari pa hocemo li mi moci pogledati te slike sa sajma, ja otjeram kod nas na vasar na dva mjesta prodajem i opet napravim fotke i video klipove, a vi besposleni odete na sajam i nista sramota bgm ja bas mislio da cu uzivati u fotografijama razocarali ste me....:svinja:

Sutra.......

postovanje svima,ja sam na sajmu svakog dana ali nazalost nisam slikao jer aparat nenosim samnom,sutra pravim pauzu pa u cetvrtak ponovo,nazalost dosada sam samo malo ovcara video sa foruma na sajmu pa ih pozivam da dodju u cetvrtak jer je dodela nagrada a ujedno ce se sigurno naci nesto i da se gricne pa ko voli nek izvoli,

Meni je najvise krivo sto nisam upoznao kolegu Majilovca :sjasi: Upoznao sam kolegu koji se medijski eksponira ali Majilovca nisam, a covek bio na sajmu.

Mailovac evo ovako javno da ti cestitam na debiju na sajmu i zelim ti da sto bolje promovises rasu koju izlazes i nastavis sa uspesima,i malo vise radi a manje obitavaj po sajamskim kafanama,samo mislis na konobarice zaboravio si i da izlazes uopste na sajmu,da ti nije marketing direktora zlo :haha:

bato zao je i meni,sika mi rece da si bio ali da zuris,bas mi je krivo.milossoumi hvala na cestitkma,eeee znas ti mog pasuuuu....hehehe

Pozdrav kolege ovcari .Za jednog vaseg kolegu potreban mi je OVNIC Sjenicke rase sa papirima, ko ima moze ponude slati na p.p. Unapred hvala, kolegi MAJILOVAC takodje zelim uspesan debi na sajmu kao i ostalim clanovima ovog foruma koji izlazu.

taj post bato nije za ovu temu,ovo je MOJE misljenje,taj post je za temu gde se pominju mesnate rase,da li je to taj komentar ili ih je bilo jos?....enese zasto bi bilo ko napisao nesto protiv virtemberga u temi virtemberg,gde se druzimo mi ljubitelji virtemberga,to je isto kada bi ja dosao kod tebe i rekao ti da mi se nesvidja auto koji vozis,pitanje je cemu to?to je provokacija...bez razloga,takodje osudjujem ako je neko govorio lose o tvojim ovcama u toj temi i ako to nije pobrisano..e sad smesno mi to odokativno merenje nije ovo praistorijsko doba,xaxaxaxaxa bas je neko ocenio da ovan ima 197kg xaxaxa idiotluk danas imamo vage koje mere u grame,poverovao bi da je pisalo 190 200 ili neko slicno zaokruzivanje kao sto se radi kada se nesto procenjuje od oka ,kako onda da se bilo sta odradi posteno ako omane taj okati :) deki kakvi ovnici sunce ti poljubim,oni brisu sve negativne postove iz teme virtemberg,oni brisu sve...:)

---------- Poruka napisana u 00:41 ---------- Prethodna poruka je at 00:38 ----------

majilovcu cestitam slikao sam se pored boksa ja sam mislio sa tobom ali kako saznajem to je drugi ,onaj sa cvikama sa televizije :)

Jos ce da bude kako odgajivaci W imaju monopol na forumu,eto Bato znao sam da ide teorija zavere,ma ljudi drzite sta hocete,samo nemojte da pljujete sto ne drzite,kad pljujete pljujte rasu koju drzite,imate pravo osim naravno u temi melezenje,tamo se moze komentarisati svaka rasa a i onda treba imati meru i nacin reci nesto a da nije provokacija vec misljenje(kao cenjeni kolega rajkogornjimilanovac). . . kako moj drug Sika drzi zecove a ja ga lazem kako mu lepe ovce pa kako su zanimljive,pametne,govore engleski,nemacki,al on zna da ga ja podrzavam i da volim zivotinje bila W ili Romanov,nema veze,svako zeli od stada nesto drugo,sta sad treba da se pobijemo oko rasa,nikako,cak sam od mog druga saznao mnoge stvari koje nisam znao o rasi koju gajim,i uvek mi daje savete i osecam da u svakom vidim njegovu zelju da napredujem zato zvali je mi slon ili zec ona je ovca a zbog njih smo ovde zato imajte razumevanja i postovanja jedni za druge,nek vam Sika i ja budemo primer takvog druzenja i na forumu i van njega i garantujem da ce se mnoge stvari promeniti.(mozda cak nabavim neke romanovske imam kafeze za zeceve pa da ne stoje prazni,a moj drug nemora u zooloski vrt da vidi slona i to je to):haha:

Taj sa cvikama je direktor za marketing i odgoj,mali je vatra ziva,ovaj drugi je zaduzen za strategiju i logistiku.:haha:

quote_icon.png
Citiram: sarbanac

Ja znam ko ima takvog ovna sa ogromnim butovima. Miloše javi se kod Majilovca. Čitam komentare i zaključujem da je glavni problem mesnatost. I sad će neki selja iz Srbije da radi selekciju na mesnatost kod Nemačke rase koja postoji 150godina. Manite se ćorava posla. Rasprodajite to i uzmite mesnate rase i rešen problem. Virtemberg kao ovca je zalutao na ove prostore. Ko bude bio u ovom poslu za deset godina shvatiće da je grešio.

Milaladinovicu dali je ovaj post za temu????

U svim temama je brisan off topic i tada se nista bunili a sada odjednom svima smeta??? Brisano je u svim temam i bice brisano, a ako vam se ne svidja rad urednika imate mesto gde mozete da se zalite.
Једва успех да нађем и погледам какав је то страшан грех Шарбанац учинио...кад оно, ништа, обично мишљење једног овчара поводом проблематике о којој се писало тј. о виртембергу и проблему бутова код њега. Пост се сасвим уклапа у тему тако да не видим зашто му није место у теми виртемберга? Реално сагледавање једне расе је писање и о добрим особинама и о манама... изгледа Бато да си превише субјективно одреаговао на овај пост... знам да је питање било за Миладиновића али сам био слободан да дам своје мишљење.

Mislim da nema potrebe da brišete poruke, dovoljno je da ih prebacite u chat. Tako će oni koji su poštovaoci i uzgajivači "omalovažavane" rase imati priliku da svojim argumentima ućutkaju "grešnika". Ovo mi sve liči na fudbalsku utakmicu u kojoj je glavni akter sudija koji je svojim suđenjem uništio utakmicu.

Poslednja izmena:
Једва успех да нађем и погледам какав је то страшан грех Шарбанац учинио...кад оно, ништа, обично мишљење једног овчара поводом проблематике о којој се писало тј. о виртембергу и проблему бутова код њега. Пост се сасвим уклапа у тему тако да не видим зашто му није место у теми виртемберга? Реално сагледавање једне расе је писање и о добрим особинама и о манама... изгледа Бато да си превише субјективно одреаговао на овај пост... знам да је питање било за Миладиновића али сам био слободан да дам своје мишљење.

Pročitao sam post od dotičnog člana, ni ja ga nisam shvatio kao omalovažavanje rase, nego kao savjet da ima još rasa kojima se može posvetiti vrijeme, a ne da kukaju kako kod mene ne valja.

U temi o W postoje sad dva posta, ja u njima ne vidim ni jednu korisnu informaciju o W. Osim čisto trolovanje teme. Po meni jedna od najaktivnijih tema u stočarstvu, a vrlo malo informacija otkad sam ja postao član ovog foruma.

Velimir@
deo posta od Sarbanca ''I sad će neki selja iz Srbije da radi selekciju na mesnatost''. Posto je Milos pisao da zeli da poboljsa mesnatost svojih ovaca ispade da je milos selja(ne seljak, paor) sto je direktono vredjanje clana.

Cetverooki@
Neka tri meseca ste clan foruma i imate 32 posta, u vecini slucajeva trazenje saveta, a sada ste nasli da delite pravdu. Bolje napisite neki koristan post.

Ovim se zavrsava moja diskusija sa vama na temu pomenutog posta. Imate mesto gde se mozete zaliti na rad urednika i slobodno ga koristite. Svaki sledeci post koji se bude odnosio na pomenuti post i na rad urednika ce biti sankcionisan tj. vlasnik tog posta ce dobiti opomenu!!

ljudi koji su bili na sajmu znaju da reklamiramo ovce kao koze,srndace,jaganci se jagnje bez repa i td,ali ipak je mesnatost bitna,za kilaze istaknute na sajmu su od prilike,neke uvelicane neke tacne,mislim da smo nas nekoliko rekli sto posto tacnu kilazu,odgajivaci na sajmu posle nekoliko dana druzenja su ok,svi imamo razlicita misljenja i problema ali se svi slazu od izlagaca da se treba puno stvari poboljsati i unaprediti da bih kvalitet bio jos bolji

LJudi sta je bre vama,stajem na stanu urednika iz sledecih razloga:prvo zato sto nikad isti taj urednik nije vredjao niti bilo sta reko za bilo koju rasu osim u sali,drugo doticni kolega sarbanac je pismeniji od vecine nas ovde sto se tice skole i ponasanja tako da i ja bez obzira sto gajim W vec mesec dana ga dozivljavam kao provokatora i nekog ko daje svoje misljenje na jedan neprimeren i njemu ne svojstven nacin,sto me cudi jer kako su mi neke kolege rekle kolega nije "selja" vec veoma pametan covek,zato mi je sumljiv pri davanju ovakvih izjava i samog prisustva na forumu,bez obzira radilo se o W ili bilo kojoj drugoj rasi,ponasajte se ko ljudi a ne ko "selje",i jos nesto rec SELJAK je u zadnjih 50 godine izvrnuta i ukaljana u smislu znacenja same reci od malogradjanskih struktura kojima praza jos viri iz dupeta i zato ako neko nezna mene licno evo predstavicu se jos jednom:
Zovem se Milos Marjanovic iz sela Golocela u blizini Kragujevca,bavim se ratarstvom i ovcarstvom i nemam drugih prihoda,drugim recima sam seljak kao sto je bio i moj deda,pradeda,cukundeda,i unazad do sece knezova odakle znamo po crkvenim knjigama ko su nam preci,drugim recima SELJAK sam i poslom i genetikom,i smatram taj posao najposteniji na svetu i najblizi Bogu zato ako neko ima problem sa tim nek ga zadrzi za sebe.
Smirite strasti i ponasajte se ko ljudi,ovo ne vodi nicemu. . .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh