Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
citiram i lajkujem kolegu Soumija
"u celoj Srbiji imas pet ljudi koji rade kako treba,zato zapitajmo se kad smo toliko pametni i kad toliko znamo zasto nam je tako,znaci da neznamo nista ko gusani i da nemamo para ni ono sto znamo da sprovedemo u delo,nego se mucimo i natezemo,zato kolege nek nas ta muka veze,gledajte jednim drugima pomagati,i uciti jedni od drugih,jer sve ostalo vodi u propast i ponor"

Ja cu reci ovo,to sto Soumi kaze tako bi trebalo biti,ali to ovde NIKADA nece biti,jer ovo je Balkan,zajebane smo sorte,od ovcara su gori samo golubari,sujeta je na visokom nivou!I jedni i drugi su dobri,vole da se druze,moze sue,dok neko ne čačne ovce/golubove drugoga i onda krece žurka!

Sta bre imam da cackam ja cije ovce,mogu se salim al ozbiljno nikad,svakoj rasi zelim uspeh,a za rezultat priznajem samo broj prodatih jaganjaca,pa bilo na stocnoj pijaci bilo na sajmu,sve ostalo je cista zaludjica.Ja znam da moj drug Sika kad mu udje zec u pasnjak pomisli da mu se smilovao Bog i dao ovcu al to ne znaci da ga ne podrzavam u tome sto radi,bez obzira sto nezna nista. . . . :haha:

Joj sto ga Siki gurnu za zeca sace on za slona koji izgazi travu dok se okrene:haha:al ja nekako ovna vise cijenim kad je aktivan oko ovaca i kad mi se sve ovce izjagnje nego da je veliki a samo stare se pare

Ovce imaju jednu zajednicku osobinu sa zenama,ovo da zapisete negde:"mislis da je idealna dok nepocnes da je izdrzavas"A W su fine ovce,nece da se seksaju dok nisu punoletne,a ne ko ove romanovske ku--e,j--u se ko ninfomanke a jos im ni zubi porasli nisu. . . .:haha:

Soumi brale ti si procackao ove sa sajma samo tako,ali sad kazes salio si se,a dobro samo da znam.:haha:

---------- Poruka napisana u 21:45 ---------- Prethodna poruka je at 21:42 ----------

Sika pa se vec 'falim,kazem uvek moj drug Sika sto ima zecove,stras boza,sve orijasi i po koja cincila.:haha:

Za rasu koju gajim reko sam i imam pravo da kazem da je sampion skart a ostali ovnovi nemaju kilazu napisanu na tablama,i iza toga stojim,nisam komentarisao ni jednu drugu rasu. . . ti bolje zapati opet neku,bas si dokun.

Ima ima ali samo ako je muskog pola,sad je meni jasno zasto si ti takav.:haha:
Nemoj Sika tu tvoju koscatu robu sto si onomad imao meni da nabacujes,hteli ljudi u Koricanima da otvore fabriku tutkala,ali ti proda ovce,pa sad hoce krznaru,culi da si poceo sa zecovima.:haha:

Kolege ovcari pa hocemo li mi moci pogledati te slike sa sajma, ja otjeram kod nas na vasar na dva mjesta prodajem i opet napravim fotke i video klipove, a vi besposleni odete na sajam i nista sramota bgm ja bas mislio da cu uzivati u fotografijama razocarali ste me....:svinja:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh