Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
na Dejana sam mislio ineznam sta si me htio pitati pod "Ti si probao"?
ako nesto negativno imas da me pitas pitaj na pp jer je ovde vec odavno sve sje*ano

---------- Poruka napisana u 19:39 ---------- Prethodna poruka je at 19:38 ----------

Kuces Nam sad i ti Rajkane

Jedno moje zapazanje koje i ne mora biti ispravno je da nam je Chat u ovcarstvu i kozarstvu doneo dosta nevolja i neprijateljstva.Bolje je bilo dok su svi pisali u svojim temama,zar ne?

:haha::haha::haha:

Ljudi ja ne znam sta je vama,ovaj forum sluzi da svako moze da iznese svoje misljenje i svoja iskustva u bilo cemu.Previse lucno shvatate neke stvari ovo je ipak samo virtualni svet koji nema veze sa stvarnoscu.Kao prvo ne znate ko sedi sa druge strane stolice i sta mozete da ocekujete od njega i zbog cega je on dosao ovde da li nesto da nauci da li da se zeza da li da ubija vreme da li samo da kontrira (mirko) :haha::haha: ili iz ko zna kojeg drugog razloga. Stoga citajte ono sto vam se svidja i prihvatite ono sto vam se cini dobrim ostalo izbegavajte.Meni su 32145192 puta rekli da drzim zeceve,krtice,pacove,miseve ali sam i ja njeima rekao da drze slonove,zirafe,vrece kostiju itd.pa se niko nije naljutio i kad god se vratim to da procitam ja se smejem.
Mozda neko misli da sam ja sasav sto se ovde po forumu mlatim i zezam sa nekim clanovima,ali ako cu ceo zivot da budem ozbiljan bolje odmah da idem da skocim u ovu nabujalu lepenicu.
Rale nemoj molim te to da pises,da ces da odes sa foruma zbog drugih ljudi ili necije zajebancije ili provokacije pa ja bi se pre ubio nego otisao odavde.
Pogledajte moj i somijev primer,ubismo se zezajuci jedan drugog ali opet uvece odemo u kafanu na po pivo(a i tamo se svadjamo) :haha: i opet nam lepo. :ppozdrav:

Gospodo ovcari na sta treba da obratim paznju pri kupovini ovaca.Ono sto znam i sto sam cuo od prijatelja jeste: Da obratim paznju na vime da nema neke grudvice,da nemaju sepavost.Na sta bi jos bilo pametno obratiti paznju?

Sikice pametnice nasa!:)Uvali ti fals wirtaca i ti önda pobegao u drugu krajnost!:)Ja kazem da zecOVE ne jem,i tako...:)

---------- Poruka napisana u 20:03 ---------- Prethodna poruka je at 20:01 ----------

Na nowcanik i na kosu da te neko ne osisa prijatelju mimo reda.!

---------- Poruka napisana u 20:04 ---------- Prethodna poruka je at 20:03 ----------

Elem,vecina šiša kad vreme nije a i cesto osišaju dvonogog umesto cetworonog ovna.:)

Ja pokusah da malo unesem zezanja i skrenemo na lepse teme zato i sluzi chat al ne uspe
Rajko trenutno ima puno posla(da i mi ostali imamo ne bi ovde mlatili praznu slamu)tako dok ne zabeli i zamrzne i aktivira smederevac Rajkan ce biti posmatrac

Sika mani Lepenicu,idi vidi da Rom nije iskocio iz boksa,a sto rece ne znas ko je sa druge strane-ja sam sebi dao zadatak da u ovoj godini obidjem sto vise forumasa(vidim stada i mozda nesto i pazarim i upoznam ljude)

Malaksalo ako nemas iskustva povedi nekog ko ima,zubi su bitni/starost,suga,sepavost(zna biti skrivena,na prvi pogled nema al je tu)pregled vimena jako bitno i poneses dzak srece:ppozdrav:

I da nadjoh temu zanimljive slike i snimci(do sad sam otvarao samo ovcarstvo) selim se tamo ovde je sve otislo u k.......

pozdrav drustvo

---------- Poruka napisana u 20:22 ---------- Prethodna poruka je at 20:20 ----------

:haha: druga slika je u vezi vojvodinog komentara "jedni druge"aj laku noc

Nikad nisam reko ni jednu losu rec za bilo koju rasu nit ce to neko od mene da cuje,a to sto neko pljuje W mene pogadja ko lanjski sneg,i nepada mi napamet da ulazim u bilo kakve polemike vise,a da imam para i objekata drzo bi ja jos pet rasa al to je nemoguce tako da sam se opredelio za ovu koju imam pre svega iz dva razloga,zato sto imam pasnjake i dosta hrane i drugi zato sto od svih rasa imam najlaksi pristup genetici,pa smatram da je to jedini nacin da napredujem u odgajivackom smislu za sto krace vreme i ne kazem da sam u pravu i da ce tako biti,e sad ako neko mrzi W necu da ulazim u to al ja prosto ne mogu da mrzim ni jednu zivotinju pa samim tim ni rasu,sto puta sam reko kako mrzim koze zato sto su djavoli i prave stetu i sto su u stanju popeti se na krov od kuce a opet ih volim i simpaticne su mi zbog toga ali ih drzo ne bi,zato svako nek drzi sta hoce al pljuvanje rasa je glupo,jer svi smo razliciti i svi drugacije razmisljamo,polemike ce otici u krajnost i nece imati nikakvu poentu,razumem ja da je tesko,nema se para,al forum ne sluzi za istresanje frustracija niti nipodnistavanje drugih,eto koliko sam se puta ja zavadio sa mirkom i sarbancem a opet ih smatram za kolege i kao svoje bogatsvo,i tako treba jedni gruge da posmatramo,da budemo slozni i radimo u interesu jedni drugima,ja zelim da ovaj forum bude stvarno mesto gde cemo se druziti i udruzivati,ali moramo imati svest da ovo neko cita i samu ideju ovakvog druzenja trebamo negovati birajuci reci i nacin i kada zelimo nekom reci da nije u pravu,jer i ako je ovo virtualni svet ipak nije ni kafana ni stocna pijac,zato eto apelujem na sve kolege i urednike da nadjemo nacin da funkcionisemo i da se druzimo,jer ovcarstvo nam je spalo na niske grane,u celoj Srbiji imas pet ljudi koji rade kako treba,zato zapitajmo se kad smo toliko pametni i kad toliko znamo zasto nam je tako,znaci da neznamo nista ko gusani i da nemamo para ni ono sto znamo da sprovedemo u delo,nego se mucimo i natezemo,zato kolege nek nas ta muka veze,gledajte jednim drugima pomagati,i uciti jedni od drugih,jer sve ostalo vodi u propast i ponor.A moja je zelja jednog dana da imam jako udruzenje sa odgajivacima mnogo rasa i da pravimo izlozbe gde ce svi ucestvovati i biti ravnopravni drzali zeceve ili volove.

Moji su stari 4.5 meseca,najbolje da sacekam onda pocetak juna,jel da?Bilo im je haos toplo pre ovih kisa,a mogu misliti sta ce biti kad kasnije upekne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh