dejan26
Banned
Sta si abronosa,daj reci,da vidimo ko laze?Ja sam video ovna od 186kg!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miladinovic ili bilo ko iz ovcarstva ako mislite da bih bolje radili posao urednika mogu vas predloziti pa ako vas izaberu uzmite moje mesto ja se necu ljutiti, olaksacete mi da se ne bavim glupostima!!
Samo dok odstampam podatke o W ima da me trajno obrisu sa foruma,Sika care
Imam predlog da se donese po jagnje W,R,Sarolea.idf,i vlasicke pa da vidimo gde ima visse mesa to na kraju pojedemo i resena dilema,
A da W ima nepovoljan odnos kosti /meso u odnosu na tipicno tovne/mesnate rase je 100% tacno,da ima jedan od najvecih prirasta i to je tacno,
Bato ovo sa trolovima podseca na Gospodara prstenova samo fali Saruman-Sarbanac,Sarbane ja te podrzavam samo guraj,mada mislim da je trolovanje prejaka rec za sarbancev "greh",i da gore u onim cudesima fali kontras
Ja imam primedbu na Vojvodjanina slabo jede i pije femka se,a bato samo zeva u beogradjanke
Sta je ovo braco moja mila
E da je probo romanova a pramenku pogotovo bacio bi on svabu jos bi nas sve ovde spominjao