Lov nije samo ubiti,i doneti meso kuci,lov je budjenje iskonskog nagona u coveku i prozivljavanje istog sa gomilom adrenalina u krvi,neznam koliko sam metaka ispalio u zivotu,i imao bi ti milion stvari pricati,i dok ne budem bio u prilici ici u Afriku na safari verovatno necu loviti vise jer sam doziveo vrhunac i ne bi ga kvario novim uspomenama,ali o zivotinjama znam mnogo,ranjena mi nikad otisla nije,citanje tragova toliko da mislis kao divljac,predvidjas sto bi ona uradila,e skoro identicno lovi i medved,zivotinja koja uziva u lovu,a vukovi ne,vodi ih ubilacki nagon cak vise od gladi,na miris krvi gube bilo kakvo rezonsko ponasanje,cak i hijerarjhiju koja je kod njih poznata izgube kad kolju,i zato medveda u mnogim krajevima kada postane covekoubica prvo osude ko coveka na smrt,pa onda ubiju,a vukove ubijaju de vide,al to ti Enes verovatno znas.Da ne idem u off,hteo sam reci da netreba kriviti ni vukove ni medvede,jer svi imamo ista prava na ovoj planeti,i u ovom slucaju kriv je domacin koji nije obezbedio svoje stado adekvatno,a ne vuk ili medved,zato odstetu placa lovacko drustvo jer u sustini nesmes ubiti ni medveda ni vuka po zakonu,jer kazne su drakonske,vec samo mozes obezbediti svoje stado,ili kao u ovom slucaju nadati se da ce to neko da plati.Neznam kako je u Hrvatskoj al ovde pre ces dobijes sidu nego otpreminu,e sad mozda se ovo nama ne svidja ali priroda je na prvom mestu,pa mi,jer da nije iste ne bi bilo ni nas ni nasih ovaca.
---------- Poruka napisana u 09:22 ---------- Prethodna poruka je at 09:19 ----------
Znas li Mirko zasto se zove reka DJETINJA,i da li znas da je od njenog usca rastojanje do Zlatibora i Tare skoro isto starim putem,jer si bio nekad u Bioskama?