Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel to gazde stada virtemberg rase uhvatila zaraza megalomanije. Gađate se ciframa. Dal vi razmišljate sta pišete. Dviska 1000evra. Jel daje zlatne brabonjke? I pri tom jede senazu pase iz sporta i 1000kg lucerke da čačka zube. Treba da shvatite da ovo čitaju i ljudi sa strane i stručni i nestručni. I da kažem i ovo ako neko ukaže na nedoslednosti u pisanju ispada da je neznalica.

Cifre kod priplodnih grla su uvek cudne i tu nema pravila,kako se 2 coveka dogovore...
Npr ja se s Mikicom nisam dogovorio za onu veliku romanovku,cena koju sam nudio je bila skoro pa 1000evrova,al bila je sjagnjena i ocekivale su se cetvorke il petorke tako da je ta cena donekle logicna,obzirom da je romanov mace 150 eur komad isto kao i W tele od 60kg trenutno:),ako jos neko smatra 60 kg u janje;)

sarbanac legendo malo sale nije na odmet,dosta smo se raspravljali cija baba nosi stikle,a cija opanke

---------- Poruka napisana u 09:58 ---------- Prethodna poruka je at 09:52 ----------

e sad urednicima ostaje da udare fik i premeste ovo u cat,sika je poceo prvi,izvinjavam se u njegovo ime,jos je mlad i zelen,kad poraste gajice W

Owaj Miladin ili je opljackao banku ili mu je tasta guwernerowa zena kad se razbacuje sa 'iljadarkama,odavno je on meni sumnjiv drugowi!:)

Miladin radi kao konj pa ponesto i zaradi:),a to sto sve sazna je vec stvar prijateljstava s drugovima iz Sluzbe koji se bave opasnim momcima u ovom drustvu-ovcarima;)
to je Deki bila isplanirana investicija a ne bacanje para,bacanje para je kad kupis W ovcu za 500 evrica a ona ti ojagnji u proseku 1,5 jagnjadi koju prodas za 170 evrova i plus pojedu njih troje boga...

Poslednja izmena:
@milladinovic
Podsetiosime na jednog mog prijatelja , zvrcka lik telefonom 1,2,3,4,5,6 i nemoze da nadje sta nam treba i u jednom trenutku povika "NISAM JA VISE BEDA" , pa spusti ton "SAD IMAM PRIJATELJE"i nastavlja da zove sledeceg , ja sam se pokidao od smeha

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh