Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mirko bolje malo da podelis tog znanja samnom i sa drugima nego da budes kontras,jer ocigledno ga imas,i mnogo zvucis bolje,i stoje ti bolje postovi ovakvog sadrzaja,ne salim se,ozbiljno mislim

Dje si profi,vidi ovako stoje stvari,kad sam se prijavio na ovaj forum stvari sam posmatrao ovako a i sada posmatram isto,ako nesto napisem ocekujem komentar na post(pricam o praksi,struci-veterina stocarstvo itd) ja bih iskreno najvise voleo kad bi svaki moj post prokomentarisao neko strucniji ili iskusniji od mene (Spensi,Miljko,Dejan,Zemun,Tar,janko/marko da ne redjam dalje ),al cini i se da ljudi zbog kulture ponasanja cesto izbegavaju diskusije(znam nekoliko clanova koji su jednostavno digli ruke|),moje skromno znanje je na usluzi,ali ponekad moram da odreagujem na gluposti koje neko napise,manje iskusni ce izvuci nesto iz svakog posta bilo kako treba ili ne.E sad posto informacije dobijas za DZ preko foruma moras ponekad da istrpis neku KONTRU:haha:,al koliko vidim tebi ne treeba vise nego sto imas jer sve sto ti neko protivureci ti burno reagujes bez da razmislis dal je taj neko mozda upravu.

Joj,drugari,bio sam kod Taste montirao drwenu ogradu na tremu,2 dana,ubilo me sunce,izgorele mi usi,nahranili napojili me i ispratili,tamo-wamo,cirka 330km!:)Zemo,miraz slab,al' jbg,nije swe u parama!:)

Dejane odakle je gospoja te prevali ovolke kilometre,znaci pevac je uskocio u rernu,i jos tasta sa velikim pocetnim slovom T :osmeh:

Mirkane,samo veliko slovo i 'Vi',nema zezanja,morao sam ostavit utisam ozbiljnog momka,spremnog za zenidbu!:):)Banat,Zrenjanin,Zitiste,Hetin,dalje nisam mogao otici!:)

vojvodo dobro je dok nestaje
Deki samo naprijed zeni se samo ne ocekuja da ce ti zena ovce kupovati i podrzavati te vec ih nabavi prije zenidbe

Zemun,sreca pa owa moja owo ne cita,inace bi zavrsili obojica kod nje u sobi,a to ti je SOK SOBA KBC Zemun,sluzba Anestezije i Reanimacije!:):)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh