Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzmes najtanju manilu(kanap) za baliranje duzine 1 metar,napravis labavi prsten i i stavis ovnu oko m.da i pustis ga 3-4dana da sa tim landara,da se navikne na to kanapce sto visi odpozadi!

jos prorezes flasi gornji dio gdje cep kojeg skines stavis oko one stvari zavezes kanapom preko ledja i stvar rijesena mokriti moze raditi ne

Dan peti,izmeris ovna od vrha čela do korena repa i dodas na to 4 metra,to ti duzina nowog kanapa koji je isto od bala!

---------- Poruka napisana u 22:21 ---------- Prethodna poruka je at 22:18 ----------

Dalje,na jedan kraj napravis omcu koja ide na m.da,a drugi kraj vezes na neki stub.

Nisam Somi radio nikada ni silazu ni senazu,bazirao sam se na pasu 6-6,5 meseci,a zima liwadsko,lucerka i zob-grahorica za kabasto!

Enes de pominjes te cifre Siki padne mrak na oci :sta: on kad izmeri jagnje od romanovke petnest kila,i proda ga po 3 evra po kilu uzme 45 evra,a ti pominjes cifre od 200-300-400evra,oces da mi se kolega slogira?:haha:

Milossoumi jos kad snimim 6.5 sve sto sam dotjerao na izlozbu i kad izmjerim ovna koliko ima kila a i ako ga prodam i to cu snimiti zato jedva cekam nedjelju :D

Heheheeh kolega pa pricaj tu smo da cujemo nesto jedni od drugih a ne da budemo zavidni, meni je zadovoljstvo cuti kad neko kaze da ima koristi od ovaca a ne da ih drzi a kudi ih na svakom koraku :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh