dejan26
Banned
Miladine gde nema loja nema ni mesa,tako stari kazu!Moja su swa znanja powrsna,i cesto za efekat imaju osecaj zapanjenosti,ili ti neverice!Zemun u Srbiji valjda nije,a ako i jeste,u Baricu nece niko sigurno,ja sam lokal patriota!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
По овом твом објашњењу, тј. белина на зеници, рекао бих да је механичка повреда, неки патрљак од сена или тако нешто. Код мене се дешавало више пута и иако изгледа безнадежно после неког времена само прође. Додуше једном је повреда била мало већа и једна овца је остала ћорава на једно око. Коњуктивитис, мислим да нема тај симптом белине на зеници него само црвенило око и цуренје, крмељање.jutros vidm u ovce da joj je jedno oko tj zjenica pobjelila. Vjerovatno je oslijepila na to oko. Ne znam koji joj je vrag, jer nema vidljivih povreda oka. Sta mislite da li je mozda neka bolest u pitanju? A inace je i mnogo omrsavila,.To je melez slovenke i pramenke. Normalno hrani jagnje i jede.