Petrovo
Član
Kod mene u kraju w tesko ide jagnjad i nekako al ovnovi nikako jer tesko je prodati ovna od 100 kg a w ako nema 100 nije w eto toliko od mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvarno mislim da postoje dobri razlozi da se covek povuce i samo povremeno prati vasa pisanja,jel bre da vas pitam nesto-otkud sad odjedared vam smeta sto se nesto ponavlja,ako za nesto postoje razlozi i argumenti,i na kraju neko ne prihvata necije misljenje znaci treba da cuti,svi smo po sto puta napisali sta ko misli i aj lepo da se razidjemo,ili jednostavno kacimo slike i damo komentar a ako neko bilo sta prokomentarise on je KONNTRAS ili bude ono ma daj to smo vec culi,ili sta se bre objasnjavas svako ima svoje misljenje,pa kad svako ima svoje misljenje sta ce na forumu,sto ga zanimaju tudje price,ja se bre ne slazem sa 80% forumasa zato i pisem kao i svi drugi,al ako mi neko odgovori u cilju da me ubedi i to bude realno i covek u pravu ja sam zahvalan,ovde ispada da su svi upravu i da niko ne treba nikome da odgovara i protivureci,jednostavno klimaj glavom i forum je miran.stvarno zanimljivo
Stvarno mislim da postoje dobri razlozi da se covek povuce i samo povremeno prati vasa pisanja,jel bre da vas pitam nesto-otkud sad odjedared vam smeta sto se nesto ponavlja,ako za nesto postoje razlozi i argumenti,i na kraju neko ne prihvata necije misljenje znaci treba da cuti,svi smo po sto puta napisali sta ko misli i aj lepo da se razidjemo,ili jednostavno kacimo slike i damo komentar a ako neko bilo sta prokomentarise on je KONNTRAS ili bude ono ma daj to smo vec culi,ili sta se bre objasnjavas svako ima svoje misljenje,pa kad svako ima svoje misljenje sta ce na forumu,sto ga zanimaju tudje price,ja se bre ne slazem sa 80% forumasa zato i pisem kao i svi drugi,al ako mi neko odgovori u cilju da me ubedi i to bude realno i covek u pravu ja sam zahvalan,ovde ispada da su svi upravu i da niko ne treba nikome da odgovara i protivureci,jednostavno klimaj glavom i forum je miran.stvarno zanimljivo
Sika jeste ti poredjenje i konstatacija. Poredis razlicitu klimu u kojoj se ovce nalaze, mentalitet ljudi, nacin ishrane itd itd. Zasto Nemci ne voze Renoa, zasto Francuzi ne voze VW? Iz istog razloga nemaju iste rase ovca.Jeste W najrasprostranjeniji u Srbiji,ali kao sto svi znate evropa nama uvek najgore daje.
W-a ima samo u Nemackoj i kod nas(u vecem broju),zasto ih nema po Francuskoj,Engleskoj itd? Pa zato sto ne zadovoljavaju njihove kriterijume a mi te kriterijume nemamo.
Samo ako te nije neko vec pretekao ?Ja cu da melezim B(beli safolk) i W,i dobijem BW,BEST WIRTEMBERG.
Uvozili su kombinati i tu je bilo dirigovano W i IDF,a zasto neberrichone du cher