Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je i kod nekih jagnje 55kg a jos sisa :ppozdrav: a cenaaaaaaa :sta: pa im i to malo pa kazu cekaj kad ga zalucim za mesec dana :haha:

Sine Dragane koje pare,Deda Mraz delio poklone,ali deca bezobrazna hoce i bradu da mu uzmu!:)

---------- Poruka napisana u 00:10 ---------- Prethodna poruka je at 00:02 ----------

OKI-dOKI,vreme da se spije.:)

tesko je kupit vrsno grlo,pre svega zensko,malo ko hoce to da proda(mislim na ozbiljne odgajivace)
a kad se krene od prosecnih zenki treba bar 3 generacije da se izvrte da se dobije elita pod uslovom da su ovnovi vrhunski pa izracunajte koliko je to godina do vrsnog stada
@deki samo napred,W nije moja omiljena rasa al tvoji rezultati u tom sportu su za svaki respekt.pretpostavljam da si nesto najboljih ovaca dao ljudima od kojih ces moci povratit tu genetiku

Ekipa, dali je na Novosadskom sajmu četvrtak tkz. stočni dan?
ili sam krivo čuo?
Da znam kada da dođem najbolje.

Meni nije samo jasno kako je Dejan dao ovcu od 120kg za 100evra. Ja u to vreme nisam pratio forum jesi li ti Dejane dao oglas na forumu? Koliko se sećam pre neki mesec Dejan je odlučio da kad počne sa očarstvom da će to biti romanovska.

Nema Dekiju boljeg od w on je kako kaze zarazen virtembergm virusom
jesenas trazio da kupim sjagnjenu ovcu odem kod covjeka i kaze mi sto nedodje sinoc prodo 3 komada bila mi neovlja

Meni nije samo jasno kako je Dejan dao ovcu od 120kg za 100evra. Ja u to vreme nisam pratio forum jesi li ti Dejane dao oglas na forumu? Koliko se sećam pre neki mesec Dejan je odlučio da kad počne sa očarstvom da će to biti romanovska.

Nije bilo oglasa na forumu, ovde ga niko nije shvatao ozbiljno kada je govorio da ce da rasproda stado, pa ni ja nisam. Ja bih je preneo na ledjima plivajuci preko Drine za 100 eura, i jos bih ga castio. To mu nikada necu oprostiti. Ako sam dobro informisan samo je Gacevic sa foruma uzeo nesto grla od Dekija.

Zemo tacno je da cu krenuti sa Romanovcem,moram temelj stale da okrvavim inace nema srece!:)Ma ljudi bio oglas,niko nije hteo,ja da nudim jednog po jednog kao najveci jadnik nisam hteo!Gacevic je uzeo owna,i rekao da ce uzeti i tih 5 wrhunskih ovaca...

---------- Poruka napisana u 15:16 ---------- Prethodna poruka je at 15:13 ----------

I ja ga budala cekao 4 meseca,kupao hranu puko 200ewrica,on danas ce sutra ce,pa ispade malo sutra...meni pukne film pozovem swercera i kazem koliko dajes,ön kaze toliko,ja iznesem pice popijemo,natovarim mu moju muku,i kazem nek' su ti sa srecom i tako i bi,ocigledno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh