Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim ja da se tema ovčarstvo opasno priblizava temama erotike i bludni radnji. Samo fale erotske priče a moguće su i one posle sajma. Sta ti Dejane kažeš po tom pitanju? Ili Sika?!

Onog reakcionara neću da pominjem. Promoviše kocentrate po poljo apotekama i ko zna kakve ugovore sklapa sa zgodnim i lepim gazdaricama i šeficama. Ustvari ko zna dal uopste bira ma kosi redom.

Bogami ako ne obrati paznju na ono sto prica obrao je zelen bostan. :haha:
Vidim ja da se tema ovčarstvo opasno priblizava temama erotike i bludni radnji. Samo fale erotske priče a moguće su i one posle sajma. Sta ti Dejane kažeš po tom pitanju? Ili Sika?!

Bogami bice tamo svasta,samo da uFatimo neke dobre promoterke,mada deki ce imati problema sa ZagoroM. :osmeh:

Ljudi,Erotika je umetnost a mi cobani,ne ide... Moracu da menjam delatnost!:)

---------- Poruka napisana u 16:50 ---------- Prethodna poruka je at 16:49 ----------

Ne,ZEMO,ima 'Newu'!

---------- Poruka napisana u 16:52 ---------- Prethodna poruka je at 16:50 ----------

Tako da vi sa vasim haubicama od 100 i kusur milimetara nema sta da trazite!:)

ja sam prvo sa zenama imo problema i zene gajio pa ovce,mladost mi prosla sa suknjama,farmu celu sam na pupak dao i nije mi zao,tako da su ovce mnogo jeftinije i manje zahtevne,drzte se vi ovaca bolje,mozda i uradite nesto,a dzabe i para i haubica ako nemas zvaku brate

Ko kaze da nisu prisutne,i odkud ti znas da je dama,aj samo mi to reci(sade te imamo,i ti si tu nesto petljao).:cvetic:

pa pratio sam ja ovaj forum odavno,jos kad se predstavila i pisala o zivinarstvu brate,al zaboravili ste se,e sad sta se desilo neznam,a i nisu moja posla,osim da se nasalim sa dekijem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh